E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAbdülhey'i Polat Alemdar istemedi---

Abdülhey'i Polat Alemdar istemedi

Abdülhey'i Polat Alemdar istemedi
17 Haziran 2015 - 09:09 borsagundem.com

‘Kurtlar Vadisi’nin ‘Abdülhey’i 11 yıl rol alıp geçen yıl veda ettiği diziye dönmek isteyince eski patronu Necati Şaşmaz’ın engeline takıldı

Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi. Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı. 

​‘Bu iş olmaz’

Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi. Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.    

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rözer16 Eylül 2015 11:18

    Necati Şaşmaz gibi ben olsam da sanırım aynı tavrı gösteririm.Gerçi,evliyken boşanıp tekrar evlenenler de olabiliyor,ama her zaman tutarlı olmadan işleri sağlıklı yürütemeyiz.

  • ertuğ17 Haziran 2015 09:18

    bence en güzelini yapmış nankörlüğün bir bedeli vardır muhakak olmalıdırda