E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin Türkiye ziyareti öncesi detaylar netleşiyor---

ABD'nin Türkiye ziyareti öncesi detaylar netleşiyor

ABD'nin Türkiye ziyareti öncesi detaylar netleşiyor
09 Şubat 2018 - 18:54 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın Türkiye ziyareti öncesinde ABD'li yetkililerden ilk açıklama geldi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın Türkiye ziyareti öncesinde Washington’dan resmi açıklama geldi.

ABD’li yetkililere göre Tillerson, Türkiye ziyaretinde, Afrin operasyonunun sınırlanması dahil "zorlu konuları" dile getirecek. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı H. R. McMaster'ın hafta sonu, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ın gelecek hafta ortasında Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

"ZOR GEÇECEK"

Yetkililer, Tillerson'ın Türkiye ziyaretinde Afrin'e yönelik harekat için itidal çağrısı yapılacağını harekatın sınırlandırılmasını talebinin yineleneceğini belirtti.

İsmini vermeyen yetkili 'Ankara ile Washington arasındaki ilişkilerin zor bir dönemden geçtiğini, Tillerson'ın temaslarının zor geçeceği' değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kemal10 Şubat 2018 14:07

    hapishaneden türkiyeye karşı savaşma şartıyla deaşlı teröristlerin salındığı teyit edildi . aslında tüm devletler ypg ve deaşın kime kimlere çalıştığınıda çok iyi biliyor . suriyede etnik temizlik ve göç ettirilen insanların yerlerini kimlerle doldurmak istiyorlar ve maksatları ne ? iyilik mi? herşeyi biliyoruz . onlar kürt e türke arapa asla iyilik yapmazlar . kullan/at

  • HAKAN10 Şubat 2018 14:06

    İtidalmiş ne itidali?Planlarınızın neyi amaçladığını çok iyi biliyoruz.Türk halkı olarak birlikte dimdik ayaktayız ve Babil devletini kurmanıza izin vermeyeceğiz.Toplayın ajanlarınızı,silahlarınızı defolup gidin bu coğrafyadan.Medeni görünümlü vahşiler.

  • kemal10 Şubat 2018 14:03

    itidal ve harekat sınırlandırması isteklerinin karşılığı bizde ne olacak göreceğiz. aslında onlar buralardan silahlarıyla birlikte çekilip evlerine dönseler nasıl olur? buralarda milyonlarca dolar harcayıp çekilmek istememelerini ne anlıyoruz ayrı bir konu(trump= suriye'de milyar dolar harcadık) sınırlarımızda terör devleti istemiyoruz . suriye suriyelilerindir .

  • Ziya10 Şubat 2018 02:55

    Pvn e bak sen burnumuzun dibine ,t sürüsünü dolduruyor. Ondan sonra çakallık yapacak. Diyeceği şey belli hadi bırakın İran la savaşsınlar. Bu arada uçak bile verip tam bir katil ordusu kuracak bu alçaklar.

  • Alçak Bir Devlet : ABD 10 Şubat 2018 00:02

    SARIKAFAnın AK SAÇLI kömeğini ... insan her ağzına geleni her yerde konuşamaz ... eğer öyle olsa idi yaptığın iş ile kenefe oturmanın arasında bir fark olmazdı ... yani bazı işler evet düşünmeden ama bazı vazifeler ise ancak uzun uzun düşünerek yapılır .. hatırlatırım ama lütfen TEKRARI OLMASIN emi koçum ... ha ha ha

  • ...09 Şubat 2018 20:37

    Sayın yetkili. Bizlere sunduğunuz masa başı saçmalıklarınızı kabul etmemizi bekleyemezsiniz. Biz kendi sınırlarımızı çizmesini çok daha iyi biliriz. 2. dünya savaşı normandiya çıkartmasındaki bina yapılanmasını Terörsitlere dunmanız, onlara silahlar vermeniz kabul edilemez. Gün gelecek oradaki silahlarla kendi vatandaşlarınız USA sınırlarında illa zarar görecektir. Türkleri, araplarla karıştırmayın. Araplar tarihleri boyunca birlik beraberlik kuramamıştır. Ama Türkler bir ezanla, bir mehterle, bir cümle ile, bir bayrakla, kir kutsal kitabımızla, bir büyüğümüzün bir cümlesi ile, tarihi geçmişi ile vb.. vb... tek yürek, tek bilek olan millettir. ne usa, ne rusya, ne arap, nede tanzanyalıda vb.. bu özellikle tarihinde yoktur. kazanan şimdiden belli Türkiye dir..."ne mutlu türküm diyene"... al sana o cümlelerden bir örnek amerikalı zat...

  • Emekli09 Şubat 2018 20:03

    Sizin gibi mütefik olmaz olsun