E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin Ortadoğu'ya 120 bin asker yollayacağı öne sürüldü ---

ABD'nin Ortadoğu'ya 120 bin asker yollayacağı öne sürüldü

ABD'nin Ortadoğu'ya 120 bin asker yollayacağı öne sürüldü
14 Mayıs 2019 - 11:55 borsagundem.com

New York Times gazetesi, ulusal güvenlik yetkililerine dayandırdığı haberde ABD’nin Ortadoğu’ya 120 bin asker göndermeyi planladığını yazdı. 120 bin asker sayısının ABD’nin 2003 yılında Irak’ı işgali sırasındaki asker sayısına yakın olduğu belirtiliyor.

New York Times gazetesi, ulusal güvenlik yetkililerine dayanarak ABD'nin Ortadoğu'ya 120 bin asker göndermeyi planladığını yazdı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CAFER KILIÇ14 Mayıs 2019 18:29

    abd ne işi var ortadoğu da.yine bir gariban ülkelerinden birinin başını yakacak.o yüzden tüm müslüman ülkeler atom bombası başta olmak üzere tüm silahları kendileri yaparsa abd değil kralı gelse hiç bir ülkeyi işgal edemez.

  • DoyamadınızKana14 Mayıs 2019 18:04

    O ortadoğu bataklığını yapan kendisi, daha çok alana yaymak için geliyor. Bize de askeri gelemeyeceği için ekonomi ve içerdeki kullanılabilir adamları ile geliyor. Tüm yabancı medyanın Türkiye'de ne işi olduğunu ve neleri pompaladığına dikkat edin.

  • yiğit14 Mayıs 2019 15:44

    dikkat haçlı seferleri sömürgecilik harekatı başlıyor türkiyede bu ateşin içinde kalabilir ve göz dağı olabilir süriyeden beter durum 

  • Kamil14 Mayıs 2019 13:17

    Gelin , gelin , ortadoğu bataklığına gelin. Kıh,keh, Afganistan'ı , Irak'ı , Körfez Ülkelerini, Libya'yı hallettiniz, sıra Leyleğe geldi, Askerleriniz telef oldukça ( yazık gençlerimize ) ağlamaya başlarsınız. Sizi tarampada kurtaramaz :'(  :'(  :'( 2020 seçimlerinize yatırım böyle olmaz