E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriABD'li yargıçtan Halkbank'a yaptırım tehdidi---

ABD'li yargıçtan Halkbank'a yaptırım tehdidi

ABD'li yargıçtan Halkbank'a yaptırım tehdidi
24 Ekim 2019 - 09:12 borsagundem.com

ABD'li yargıç: Halkbank ikinci kez ABD'deki yaptırımları ihlal duruşmasına katılmazsa, yaptırımlarla karşılaşabilir


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bekle24 Ekim 2019 17:15

    Devlet yetkililerin yorumlarını bekliyoruz.

  • iso24 Ekim 2019 15:41

    Aslında yatırımcıların toplanıp bunlara dava açmaları lazım. 3 senedir manüpüle ede ede yatırımcıyı perişan ediyorlar. Şöyle sağlam bir uluslararası hukuku bilen birileri çıkıp canlarına okusa şunların da görseler siyasi manipülasyon nasıl oluyor. 

  • Nihat24 Ekim 2019 12:38

    Bunlar bu kadar dava açıyor ve uğraşıyorsa demek ki halkbank çok iyi işler yapmış! Yargıç Amerika da adaleti sağlamış ta sıra halkbank a gelmiş!  Sizi gidi aşağılık Rotchill in Rokfeller in ve daha nice zengin kapitalistlerin köpeği!  Halkbank orada zenci muamelesi göreceği çok aşikar!  Bu konuyu devlet ya da hükümet kullanabilir!  Amerika da İsyan başlatalım!  Bir çeşit Siyahi gezi olayları başlatalım! :D  :D  İstihbarat uyumasın. 

  • Nihat24 Ekim 2019 13:29

    Bir de kendi mevzilerini Türkiye nin dolayısıyla Türkiye Cumhurbaşkanının düşmanlarına göre ayarlayan pvnk.ler de şunu iyi bilsin ki sizin gibi kahpelere biz bu ülkede göz açtırmayız!  Bütün karaktersizlere tebliğ etmiş olalım. Sabah akşam zehir tıslıyan  yılan da bir gün tıslayamaz olacak.

  • belirsizlik24 Ekim 2019 09:52

    Dava tamamen siyasi bir dava , minik bir ceza ile yada yetersiz kanıt ile dosya kapanır, cumhurbaşkanının amerika ziyareti ile sorun çözülecektir. Yeter ki s400 leri aktif etme yada başka bir formülle çözülebilecek bir mesele.

  • Türkoğlutürk 24 Ekim 2019 12:55

    Önemli olan davanın ucu hangi siyasetçiye dayanıyor