E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li heyet Türkiye'ye geliyor---

ABD'li heyet Türkiye'ye geliyor

ABD'li heyet Türkiye'ye geliyor
11 Temmuz 2018 - 14:34 borsagundem.com

ABD'li heyet, Gülen ve diğer FETÖ'cülerin iadesini görüşmek üzere Türkiye'ye gelecek. Gündemde Rahip Brunson davası da var.

ABD'li heyet, Gülen ve diğer FETÖ'cülerin iadesini görüşmek üzere Türkiye'ye gelecek. Gündemde Rahip Brunson davası da var.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunu kime karşı yapıyoruz? Amerika'nın Adalet Bakanlığına karşı yapıyoruz. Amerika Adalet Bakanlığı ne diyor? 'Siz bize 'Brunson'u verin. Ondan sonra bunları konuşalım.' Brunson, Türkiye'de bir suçlu ve şu anda yargılanıyor. Peki FETÖ suçlu mu? Bize göre suçlu, onlara göre suçlu değil. Tam aksine onlar FETÖ'nün arkasında duruyor." değerlendirmesinde bulunmuştu.(Bülent Aydemir/Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avcu11 Temmuz 2018 20:29

    abd ve feto ortak turkiyye fetoyu vermezler kesinlik foyalari ortaya cıkar

  • fafa11 Temmuz 2018 19:07

    Hayırdır inşallah! Tehdit mi edecekler,isteklerini dikte mi edecekler?Onlar boşa yorulmazlar.Ama Allah kahretsin! gırtlağımıza kadar borçluyuz,borç alan emir alır.

  • Atilla11 Temmuz 2018 15:42

    Vatanmi daha önemli yolsa dollarmı...istedigi kadar çıksın isterse 7 lira olsun...geri adım atmak yok bir adım geri atarsak sürekli geri adım atarız ve abd ye biat etmeye devam ederiz...

  • aydın11 Temmuz 2018 19:31

    manyaksınız. ya akıl varda fıkır yok.ekonomın kötu

  • Cingoz11 Temmuz 2018 14:57

    Gelirken biraz dolar getirsinler, 4,77 oldu