E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdi İpekçi'de çirkin skorboard mesajı---

Abdi İpekçi'de çirkin skorboard mesajı

Abdi İpekçi'de çirkin skorboard mesajı
11 Haziran 2014 - 01:44 borsagundem.com

Galatasaray LH'nin Fenerbahçe Ülker'i mağlup ettiği maçın sonunda skorboard'a yazılan yazı büyük tepki topladı

Dün akşam oynanan Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi final play-off serisi 4. maçında skorboard'a yazılan yazı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

Abdi İpekçi'de oynanan Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker maçından sonra skorboard'da 'koyduk mu' yazısının yer almasına Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada büyük tepki gösterdi...

O YAZIYI YAZAN KİŞİNİN İŞ AKDİ FESHEDİLECEK

Rakibi Fenerbahçe Ülker’i 88-82 mağlup ederek Beko Basketbol Final Serisinde durumu 2-2’ye getiren Galatasaray’da maç sonunda skorborda ses düzeni operatörünün “Koyduk mu?” yazısı soğuk duş etkisi yarattı. 
Salonda birçok kişinin gözünden kaçan bu detay Galatasaray Yönetimini şoka uğrattı. 
Önce sosyal medyaya düşen Abdi İpekçi Salonu skorboardındaki ‘Koyduk mu’ yazısının doğruluğu acilen araştırıldı. 
Ve Galatasaray Kulübü idarecileri ses düzeni ve reklamlardan sorumlu olan operatöre gece yarısı 23:45 sularında ulaştı..
 
Hasan isimli bu operatör, ‘Koyduk mu’ yazısını bir an dolduruşa gelip yazdığını itiraf etti ve Galatasaray Kulübü’de bu harekete imza atan şahsın hemen sözleşmesinin ve iş akdinin feshedilmesi kararını aldı. 
Ses düzeni ve reklamlardan sorumlu hizmet alınan şirketin Hasan isimli çalışanın işine son verilecek ve gerekirse Galatasaray kulübü tarafından mahkemeye verilecek…

TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Olaydan gece yarısı haberdar olduğunu söyleyen G.Saray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, söz konusu şahsın kulüp personeli olmadığı ve o yazıyı tasvip etmenin mümkün olmadığını söyledi. Twitter'dan da açıklama yapan Özyer, "İki büyük kulübün ezeli rekabetine gölge düşmesini kabul etmeyiz" diye yazdı. Özyer, yazıyı yazan operatörün kulübün personeli olmadığını, yaptığı hizmetten tüm kulüplerin yararlandığını ve kendilerinin de bu hizmeti satın aldıklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner11 Haziran 2014 08:41

    terbiyesizlerin, seviyesizlerin, saygısızların her ortamdan adam olana kadar uzaklaştırılmaları gerekir.