E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro Ekonomi"Abdi İbrahim"in hedefi İran ---

"Abdi İbrahim"in hedefi İran

Abdi İbrahimin hedefi İran
27 Kasım 2013 - 05:28 borsagundem.com

İlaç firması Abdi İbrahim, nükleer program anlaşması ve İran'a yaptırımların hafifletilmesinin ardından bu ülkede üretim için görüşmeler yapıyor

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, “Bir süredir bu ülkeye yönelik bir takım girişimlerimiz vardı. Süreci hızlandıracağız. Bu doğrultuda İran pazarına yönelik, bugün uluslararası pazarlama grubumuzla temaslarda bulunduk” dedi.

Barut şöyle konuştu: “İran, mevcut durumda ithalat yerine İran’da üretim yapılmasını istiyor. Pazarda eğer bir ilaç yoksa, ithalatını kabul ediyor. Bu nedenle oradaki bir firmayla anlaşıp üretimi orada yaptıracağız. İran’daki firmalarla temaslara başladık. Ancak ürünlerin pazarlamasını kendimiz yapabiliriz.”
2015’i bulur Barut ayrıca, “Ne kadar hacimle pazara gireceğimiz ya da pazar payı hedefimiz çalışmalar sonrası netleşecek.... Ancak üretime geçmemiz 2014 sonundan önce olmaz, 2015’i bulacaktır” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)