E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de okula silahlı saldırı: 2 ölü---

ABD'de okula silahlı saldırı: 2 ölü

ABD'de okula silahlı saldırı: 2 ölü
01 Mayıs 2019 - 05:56 borsagundem.com

Kuzey Karolina Üniversitesi'nde öğrencilerin derste olduğu sırada gerçekleşen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. 3'ünün durumu ağır 4 kişi yaralı

ABD bir kez daha silahlı okul baskınıyla sarsıldı. Kuzey Karolina eyâletinin Charlotte kentindeki Kuzey Karolina Üniversitesi'nde silahlı bir kişinin açtığı ateş sonucu 2 kişi öldü, 3'ünün durumu ağır 4 kişi yaralandı. 

Yetkililer, silahlı şahsın Salı günü Kuzey Carolina Charlotte Üniversitesi kampüsünde ders yapılan bir sınıfa girdiğini ve saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu. UNCC Polis ve Kamu Güvenliği Departmanı Şefi Jeff Baker, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 2 kişinin saldırı sırasında hayatını kaybettiğini, yaralananlardan üçünün sağlık durumunun kritik olduğunu söyledi. 

Saldırganın yakın zamanda okuldan atılan tarih bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Trystan Terrell olduğu iddia edildi. Ancak polis bu iddiayı henüz doğrulamadı. 

Polis, saldırganın olay yerinde etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)