E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ve Çin ticaret müzakerelerini sürdürme konusunda anlaştı---

ABD ve Çin ticaret müzakerelerini sürdürme konusunda anlaştı

ABD ve Çin ticaret müzakerelerini sürdürme konusunda anlaştı
29 Haziran 2019 - 06:57 borsagundem.com

Japonya'nın Osaka kentinde yapılan G-20 Zirvesinde ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping bir araya geldi. İki liderin ticaret müzakerelerin devam etmesi konusunda uzlaştığı belirtildi

Japonya'nın Osaka kentinde yapılan G-20 Zirvesinde ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping bir araya geldi.

Yaklaşık 80 dakika süren görüşme sonrasında Trump görüşmenin çok iyi geçtiğini ve müzakerelerin devam edeceğini söyledi. Çin devlet medyası da iki tarafın müzakereleri sürdürme kararı aldığını ve ABD'nin şu anda Çin'e yönelik ek tarife adımı atmayacağını bildirdi. 

Trump görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "ABD-Çin iş birliği ayrılıktan iyidir, diyalog zıtlaşmadan iyidir. Aslında anlaşmaya çok yakındık fakat bir şeyler oldu ve o süreç biraz koptu, şu anda biraz daha yaklaşıyoruz." dedi. Trump Çin'le adil bir ticaret anlaşmasının "tarihi" bir iş olacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hayat29 Haziran 2019 22:40

    Haberler çok güzel geliyor... Yan yana geldiler mi bütün buzlar eriyiveriyor. Haftaya borsada alım, dövizlerde düşüş bekliyorum... Dolara güvenenlerin mezarlarını kazacaklar...  :)