E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri yükseldi---

ABD vadelileri yükseldi

ABD vadelileri yükseldi
06 Kasım 2013 - 14:49 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri yükselerek dün hisselerde yaşanılan düşüşün ardından toparlanma olabileceği sinyalini verdi

ABD endeks vadelileri yükselerek dünün düşüşünden toparlanabileceği sinyalini verirken, yatırımcılar bu hafta açıklanacak ve Fed'in varlık alımlarını devam ettireceği sinyallerini vermesi muhtemel istihdam ve ekonomik büyüme verilerini bekliyor.

Newmont Mining Corp. piyasa öncesi işlemlerde altının tırmanmasıyla yüzde 1.1 değer kazandı. Tesla Motors Inc. araç satışlarının analistlerin beklentilerinin altında kalmasıyla yüzde 10 düştü. Twenty-First Century Fox Inc. New York işlemlerinde yüzde 1.7 geriledi.

Standard & Poor's 500 Endeksi Aralık ayı vadelileir yüzde 0.6 yükselerek New York saatiyle 06:04'te 1,766.5 puan oldu. Endeks dün yüzde 0.3 gerilemişti. Dow Jones vadeli kontratları ise 81 puan yükselişle 15,631 puan oldu.

Londra'da bulunan Crossbridge Capital yatırım direktörü Manish Singh, "Fed piyasalara verdiği desteği çekmek için herhangi bir telaş içerisinde değil. Fed'i parasal genişlemeyi azaltmaya itecek tek şey ekonomik büyüme, enflasyon ve işsizlik kombinasyonu ve biz henüz o noktada değiliz" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)