E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri verilere odaklandı---

ABD vadelileri verilere odaklandı

ABD vadelileri verilere odaklandı
23 Ağustos 2013 - 15:42 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, yatırımcıların yeni konut satışları verisini beklemesiyle büyük bir değişiklik yaşamadı

ABD endeks vadelileri, Nasdaq endeksinin dün yaşadığı teknik aksaklığın binlerce hisseyi etkilemesinin ardından, yatırımcıların yeni konut satışları verisini beklemesiyle büyük bir değişiklik yaşamadı.
Nasdaq OMX Group Inc., hisselerin New York'ta dün dört aydan uzun bir sürenin en dik düşüşü yaşamasının ardından bugün Almanya işlemlerinde yüzde 0.6 yükseldi. Gap Inc. çeyrek dönemlik kârlarının yüzde 25 yükseldiğini açıklaması sonrasında yüzde 0.9 değer kazandı.
Standard & Poor's 500 Eylül vadeli endeksi büyük bir değişiklik yaşamayarak New York saati ile 1,654.8 puan seviyesinde görüldü. Gösterge endeks bu hafta içerisinde, yatırımcıların Fed'in Temmuz ayı toplantı tutanaklarında neredeyse bütün politika yapıcıların tahvil alımlarını azaltma planını desteklediğinin görülmesini değerlendirmesi ile yüzde 0.1 yükseldi. Dow Jones vadeli kontratları 8 puan, yani yüzde 0.1 kayıpla 14,931 puan oldu.
Londra'da bulunan Coutts & Co. küresel hisse stratejisi şefi James Butterfill, "Nasdaq'ta yaşanan teknik arıza, yatırımcılar arasında sorunun tamamen giderilip giderilmediği konusunda bir endişeye yol açabilir" dedi.
Nasdaq Stock Market'te dün teknik bir arıza yaşanırken, binlerce hisse üç saatten uzun bir süre işleme kapatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)