E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri Bernanke'yi bekliyor---

ABD vadelileri Bernanke'yi bekliyor

ABD vadelileri Bernanke'yi bekliyor
17 Temmuz 2013 - 15:23 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, Bernanke'nin Kongre'ye yapacağı konuşmayı bekliyor

ABD endeks vadelileri, yatırımcıların Fed Başkanı Ben S. Bernanke'nin Kongre'ye yapacağı konuşmayı beklemesi ve İngiltere merkez bankası (BOE) yetkililerinin daha fazla tahvil alımı çağrılarını geri çekmesi sonrasında büyük bir değişiklik yaşamadı.

ABD'nin müşteriler ödemeleri bazında en büyük kredi kartı şirketi American Express Co. ve ikinci en büyük ödeme ağı Mastercard Inc., Avrupa Birliği'nin işlem ücretlerini tavan seviyelere çıkarabileceği ihtimali ile en az yüzde 0.9 oranında değer kaybettiler.
Standard & Poor's 500 Eylül vadeli endeksi yüzde 0.1'den az yükselerek New York saati ile 07:05'te 1,671.5 puan oldu. Vadeliler daha erken saatlerde yüzde 0.1 kadar artmış, ardından yüzde 0.3 gerilemişti. Dow Jones vadeli kontratları ise 2 puan yükselerek 15,393 puan oldu.
Bernanke bugün Kongre'de yarım yıllık para politikası raporunu sunacak. Fed Başkanı, kanun yapıcılar tarafından merkez bankasının ne zaman aylık varlık alımlarını azaltacağı sorularıyla yüzleşmek zorunda kalabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)