E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadeli endeksleri geriliyor---

ABD vadeli endeksleri geriliyor

ABD vadeli endeksleri geriliyor
12 Mayıs 2020 - 08:26 borsagundem.com

Virüs salgınında ikinci dalga endişeleri, salgının kendisinden önce piyasalarda yayılıyor. Ekonomilerin öngörülenden daha fazla etkileneceği de buna eklenince ABD vadeli endekslerde düşüşler yaşanıyor.

Korona virüs salgınında ikinci dalganın yaşanabileceği endişeleri ve ABD ekonomisinin pandeminin etkilerini üzerinden atabilmek için daha fazla desteğe ihtiyaç duyabileceği yönünde gelen açıklamalarla dün Wall Street'te yaşanan karışık seyrin ardından, bugün ABD vadeli endekslerinde düşüş gözleniyor.

Korona virüsün kontrol altına alınması için uygulanan tedbirlerin kaldırılmasının kolay olmayacağı yönündeki değerlendirmelerin Hong Kong, Sidney ve Seul borsalarında endeksleri aşağı çekmesi, Çin borsalarındaki ılımlı aşağı hareket de ABD vadeli endekslerinin gerilemesinde etkili.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi düne göre 131 puan, yüzde 0,54 düşüşle 23.993 puandan işlem görüyor. S&P500 vadeli endeksi 14 puan, yüzde 0,48 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 11,25 puan, yüzde 0,12 ekside.

New York borsası günü karışık seyirle kapattı

Asya piyasaları endişeyle geri adım attı

Petrol fiyatlarını virüs engelliyor, üretim destekliyor

Dolar güne nasıl başladı?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)