E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Rusya'yı Suriye konusunda uyardı---

ABD Rusya'yı Suriye konusunda uyardı

ABD Rusya'yı Suriye konusunda uyardı
26 Ağustos 2018 - 14:41 borsagundem.com

ABD'li yayın organı Bloomberg'in dört farklı kaynağa dayandırdığı iddiasına göre, ABD Rusya'yı Suriye hükmet güçlerine yeni ve daha güçlü bir darbe indirmeye hazır olduğu konusunda uyardı

Bloomberg’in 4 farklı kaynağına dayandırdığı haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Rusya Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolay Patruşev’le geçen perşembe Cenevre’de yaptığı görüşmede Washington’un Suriye hükmet güçlerine yeni ve daha güçlü bir darbe indirmeye hazır olduğu konusunda uyardı.

Kaynakların aktardığı bilgiye göre ABD yönetimi, ellerinde Suriye ordusunun, militanların kontrolündeki bölgeleri kurtarırken kimyasal silah kullanma olasılığı bulunduğuna dair bilgiler olduğunu ileri sürüyor ve ABD’nin böyle bir saldırıya öncekine göre ‘daha güçlü askeri eylemlerle yanıt vermeye’ hazır olduğunu belirtiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ27 Ağustos 2018 07:06

    RUSYA ABD NİN ŞAMAR OGLANI OLMADIGINI KANITLAYACAK ADIMLARDA GEÇ KALIYOR OYSAKİ SOL KROŞESİNİ GÖSTERMELİ.

  • Nihat26 Ağustos 2018 23:10

    Bunlar Türkiye yi tarafına çekmek için yaptıkları ayak oyunlarıdır. Aslında asıl hedefleri Türkiye

  • Ali26 Ağustos 2018 22:35

    Paylaşmış bu şerefsizler... şiileri sen öldür sunnileri ben şeklinde.. ölen hep müslümanlar..Halen Rusya dan Abd den medet uman Müslüman ülkeler var.. Birlik beraberlik,akıl,ilim olmadan kurtulamyız bu sadistlerden Abd be Rusya tiyatro oynuyor herşey danışıklı dövüş...

  • fafa26 Ağustos 2018 16:50

    Amerika şu yalancılığı,sahtekarlığı ne zaman bırakacak? Irak'a,Afganistan'a,Libya'ya hep bu yalanlarla saldırdılar;bunu dünya görüyor,kimse sesini çıkarmıyor.Artık yeter diyen yok.

  • Cengaver26 Ağustos 2018 16:07

    Şerefsizler Bombalar ken birbirlerine haber veriyorlar. Biz bombaliyoruz siz Güvenliğiniz alın. Herhalde. Müslümanları bombalamaktan vazgeçin. Ben de sizi adam gibi uyarıyorum.

  • Kahraman26 Ağustos 2018 15:26

    Silahlarını birbirinizin üzerinde deneyin aşağılık yaratiklar.