E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD piyasaları bugün kapalı---

ABD piyasaları bugün kapalı

ABD piyasaları bugün kapalı
04 Temmuz 2014 - 08:04 borsagundem.com

ABD piyasaları bugün kapalı olacak

ABD'de bugün 'Bağımsızlık Günü' nedeniyle piyasalar kapalı olacak. Piyasaların kapalı olması nedeniyle Asya'da da işlemlerin bugün zayıf kalması bekleniyor.

Asya borsaları ABD'de dün açıklanan güçlü tarım dışı istihdam verisinin ardından bugün üç yılın en yüksek seviyesine ulaştı. İşsizlik oranının altı yılın en düşük seviyesine gerilediğini gösteren istihdam verileri, ekonomideki toparlanmanın gücünü
vurguladı.

MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik borsalar endeksi  bugün yüzde 0.2, Japonya'nın Nikkei endeksi yüzde 0.6 yükseldi.    

ABD borsaları bugünkü tatil nedeniyle kısa süren dünkü seansta rekor yüksek seviyelerden kapanırken, Dow endeksi beklentilerin çok üzerinde gelen tarım dışı istihdam verisinin ardından ilk defa 17,000 seviyesinin üzerini gördü.  

Hem Dow hem de S&P 500'de üst üste üçüncü günde rekor yüksek seviyelere gelinirken, Nasdaq 2000 yılından bu yana görülen en yüksek seviyeden kapandı.

ABD borsaları bugün 4 Temmuz Bağımsızlık Günü tatili nedeniyle kapalı olacak.      ABD'de dün açıklanan verilere göre, Haziran'da tarım dışı istihdam 288,000 ile beklentilerin üzerinde artarken, işsizlik oranı yüzde 6.1'e geriledi ve Eylül 2008'den beri görülen en düşük seviyede gerçekleşti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)