E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD endeks vadelileri yatay---

ABD endeks vadelileri yatay

ABD endeks vadelileri yatay
18 Temmuz 2014 - 15:05 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, S&P 500 Endeksi'nde Nisan'dan bu yana görülen en büyük gerilemenin ardından fazla değişmedi

ABD endeks vadelileri, Standard & Poor's 500 Endeksi'ndeki düşüşün ardından, tüketici güveni öncesi fazla değişiklik göstermedi.

International Business Machines (IBM) satışlarının 9 çeyrek üst üste düştüğünü gösteren raporun ardından, New York'ta yüzde 1.7 geriledi. Google beklentilerin üstünde gelen kar rakamları sayesinde yüzde 1.6 yükseldi.

Eylül'de vadesi dolan S&P 500 vadelileri, Londra'da 11.03'te yüzde 0.1 kayıpla 1.954 oldu. Hisse endeksi, Ortadoğu ve Ukrayna kaynaklı jeopolitik risklerin artmasıyla dün yüzde 1.2 düşerek haftalık gerilemesini yüzde 0.5'e getirdi. Dow Jones vadeli kontratları yüzde 0.1 aşağı inerek 16.921 oldu.

Ashburton'ın New Jersey'deki yöneticisi Nick Skiming ''Ukrayna'da uçak düşürülmesinin ardından bugün piyasa daha ciddi bir tedirginlik yaşayacak. ABD yerel pazara ağırlık veren birçok şirketten gelen olumlu rakamlarla şu an iyi bir konumda. ABD ekonomisini gidişatı gayet iyi. Tüketici güveninde de bu doğrultuda küçük çapta bir iyileşme bekliyorum'' yorumlarını yaptı.

Malezya Havayolları'na ait bir yolcu uçağının Ukrayna hava sahasında vurulması sonucu 298 kişi hayatını kaybetti. Facia, ABD ve Avrupa Birliği'nin Rusya'ya karşı uygulayacakları yeni yaptırımları duyurmalarının bir gün sonrasında gerçekleşti. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bugün, uçağın vurulmasıyla ilgili toplanacak. S&P 500, İsrail'in Gazze Şeridi'nde kara harekatı başlatmasının ardından gerilemesini artırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)