E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan skandal harita paylaşımı---

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan skandal harita paylaşımı

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan skandal harita paylaşımı
06 Şubat 2019 - 09:59 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Twitter hesabı üzerinden Venezuela'da Guaido'ya destek verdiğini açıklayan ülkeleri mavi ile gösterdiği dünya haritasında Türkiye ikiye ayrılmış şekilde resmedildi.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Twitter hesabı üzerinden Venezuela'da devlet başkanı olarak Guaido'yu tanıyan ülkeleri mavi ile renklendirilmiş dünya haritası paylaştı.

Paylaşımda "Guaido'yu geçici devlet başkanı olarak tanıyarak Venezuela halkını destekleyen Avusturya, Belçika, Hırvatistan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, İzlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Hollanda, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık'ı takdir ediyoruz" notu yazıldı.

Pompeo'nun paylaştığu haritada Türkiye'nin ikiye ayrılmış şekilde olması dikkat çekti. Haritanın neden bu şekilde paylaşıldığına dair bir bilgi de yer almazken, ABD'den konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek06 Şubat 2019 16:25

    Genelde komplo teorileri olur böyle. Renk seçerken unutulan yada fonda renklendirilmemiş bölgeler, eksik çizilen yerler olur ama bu farklı. Besbelli sınır çizmiş. Maduro karşıtı Karayip adaları bile doğru çizilmiş. Çok ilginç. Diğer bütün ülkelerin sınırları doğru. Eskiden Kürtleri bölerlerdi anlaşılan işi ilerletmişler. Batılı Türkler, Muhafazakar Türkler ayrımı mı?  Mike Pompeo'nun twitter hesabında ayrıca Maduro karşıtı Venezuela darbesine destek veren İsrail bayraklı Evanjelistler var. Girin görün. Türkiye asla ve asla Rusya ve Çin'i karşısına almamalı. 

  • varol06 Şubat 2019 13:55

    istanbul boğazını çızmış veya yeni bir boğaz   

  • ...06 Şubat 2019 11:34

    eee ne oldu "üzüldük" deriz olur biter.... üzüldük be abi... adamlar düzeltme bile yapmıyor okadar patavatsız.şamar oğlanına gönduk gormezdezn duymazdan gelıyoruz bile. böyle terbiyesizlik mi olur? madem adamların hedefi belli. gireyelim suriyeye ypg kokunu kurutalım tarumar edelim. orada kara gucu kalmayan abd planları anca oyle yok edılır.

  • mali 06 Şubat 2019 10:56

    ABD haritası kuzeyden-güneye bölünebilir, görünüyor. Cetvelle çizilen ABD haritasını yeniden çizmek elzem.

  • vatandaş06 Şubat 2019 10:43

    Adamlar niyetini daha nasıl açıklayacak acaba. Atatürk'ün Cumhuriyetini parçalama peşindeler hem içerden hemde dışardan.