E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Başkanlığı için tetikte bekliyor---

ABD Başkanlığı için tetikte bekliyor

ABD Başkanlığı için tetikte bekliyor
26 Ağustos 2018 - 08:17 borsagundem.com

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence hakkında yazılan bir kitap gündeme bomba gibi düştü

ABD Başkanı Donald Trump’ın görevden azledilmesi için sürecin başlatılacağı söylentileri arasında ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence hakkında yazılan bir kitap gündeme bomba gibi düştü.
“Gölge Başkan: Mike Pence Hakkındaki Gerçek” isimli kitaba göre, Pence, Trump’ın azledilmesi durumunda onun yerini alarak ‘tanrının istediği düzeni’ oluşturmak için tetikte bekliyor. Kitapta, Pence’in çocukluktan beri bir gün ABDbaşkanı olma hayali kurduğuiddia edilirken Trump’ın ‘Hıristiyanlık inancına’ oldukça ters bir hayat tarzı olmasına rağmen muhafazakâr bir Hıristiyan olan Mike Pence’in başkanlık yolunda kaderini ‘Trump’a bağladığı’ ifadesi yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum26 Ağustos 2018 19:54

    Bu adam amerikada başkan olursa dünya da en az 5 milyon insan iç savaşlarda,kaos ve çatışmalarda ölebilir.Belki daha fazla.Bu adam fanatik bir evangelisttir ve tıpkı siyonistler gibi kendileri dışındakilere şiddet zulüm uygulamak yanlısıdır.Tabii bu insanlar en çok ortadoğuda,yakın ve uzak doğuda,latin amerikada ve afrikada ölecektir. Eğer trum azledilirse birfiil 10 yıl abd başkanı olacaktır.Amerika da başkanı halk seçmez.Halk sadece figürandır.Başkanı belirleyen iki derin amerika vardır bir taraf parayı ve medyayı yöneten taraf diğeri ise savaş ve enerji sanayisini yöneten taraf.İşte amerika başkanını bunlar seçerler.Halkın zaten büyük kısmı seçim sandığına gitmez.Gidenlerin de büyük çoğunluğu katolikler ve evangelistlerdir.

  • fafa26 Ağustos 2018 16:38

    Bu Adam ,Trump'tan daha tehlikeli ,düşünceleri kafasının gerisinde ve hırslı. Pence, Trump'ın ruh yapısını bildiği için onu bir sopa gibi kullanıyor.