E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milliler, Makedonya ile berabere kaldı---

A Milliler, Makedonya ile berabere kaldı

A Milliler, Makedonya ile berabere kaldı
05 Haziran 2017 - 22:52 borsagundem.com

Makedonya ile özel maçta karşı karşıya gelen A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Moldova ile yapılan hazırlık müsabakasının ilk 11'ine göre 8 değişiklik yaptı

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden ay-yıldızlı ekip, başkent Üsküp'teki II. Filip Arena'da Makedonya'ya konuk oldu.

Fatih Terim, ay-yıldızlı ekibin 27 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile yaptığı ve 3-1 kazandığı hazırlık maçının ilk 11'ini büyük oranda değiştirdi. Terim, Moldova müsabakasına ilk 11'de başlayan Onur Kıvrak, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Oğuzhan Özyakup, Cengiz Ünder ve Emre Mor'a Makedonya karşısında şans vermedi.

Deneyimli teknik adam, Onur, Güray ve Okay'ı aday kadroya almazken, Şener'i ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkardı. Emre Mor da solunum yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle Makedonya karşısında forma giyemedi. Ahmet, Oğuzhan ve Cengiz de yedekler arasında şans bekledi.

Fatih Terim, Moldova karşılaşmasının ilk 11'inde yer alan Çağlar Söyüncü, Emre Çolak ve Enes Ünal'a Makedonya maçında da formayı teslim etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)