E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem6 kişilik ABD heyeti Şanlıurfa'da---

6 kişilik ABD heyeti Şanlıurfa'da

6 kişilik ABD heyeti Şanlıurfa'da
12 Ağustos 2019 - 15:59 borsagundem.com

Mili Savunma Bakanlığı güvenli bölgeye yönelik Müşterek Harekat Merkezi çalışmaları kapsamında ön hazırlık için 6 kişilik ABD heyetinin Şanlıurfa'ya ulaştığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığınca, Suriye'de oluşturulacak Güvenli Bölge'ye yönelik Müşterek Harekat Merkezi çalışmaları kapsamında ön hazırlık için 6 kişilik ABD heyetinin Şanlıurfa'ya ulaştığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde ABD ile koordineli tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölge'ye yönelik Müşterek Harekat Merkezi'nin kurulması için çalışmaların başladığı kaydedildi.

Açıklamada, "Bu kapsamda ön hazırlık maksadıyla 6 kişilik ABD heyeti Şanlıurfa'ya ulaşmıştır. Harekat Merkezi'nin önümüzdeki günlerde faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK12 Ağustos 2019 22:03

    bu iştende bir şey çıkmaz.muhtemelen fıratın doğusuna gireceğiz.ben hükümetin yerinde olsam.fırat ın suyu keserim suriye sususluktan bitiririm.bakın o zaman pkk lı kalıyormu.abd gitsin tırlar ve uçaklar ile suriye ye su taşısınlar.

  • Sait14 Ağustos 2019 15:45

    Zaten suriyeliler asi nehrinin suyunu kesmislerdi o yuzden amik golu kuruyup amik ovasi olmustu.