E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri4 şirkette taraf bilgisi yayınlanacak---

4 şirkette taraf bilgisi yayınlanacak

4 şirkette taraf bilgisi yayınlanacak
01 Ağustos 2017 - 11:48 borsagundem.com

Borsa İstanbul, 4 şirket için taraf bilgisi yayınlamaya başlıyor

1 Ağustos'tan itibaren BIST30 kapsamında ENKAI, GARAN, OTKAR, SAHOL ve TUPRS paylarında taraf bilgisi yayını başlayacak. Borsa İstanbul Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Borsa İstanbul A.Ş. açıklaması aşağıda bulunuyor:

2017/36 sayılı duyurumuz ile bildirildiği üzere: Borsamız yönetim kurulunun 29/12/2016 tarihli toplantısında işlem verilerinde taraf bilgisinin gösterilmesine ilişkin uygulamanın, piyasa üzerindeki etkilerinin izlenebilmesi amacıyla deneme amaçlı olarak başlatılması uygun görülmüştür.

Bu doğrultuda; 2017 yılının Ağustos ayında ise BIST30 kapsamında taraf bilgisi yayımlanacak olan paylar ENKAI, GARAN, OTKAR, SAHOL, TUPRS olarak belirlenmiştir.

01/08/2017 tarihinden itibaren BIST30 kapsamında DOHOL, EKGYO, HALKB, MAVI ve THYAO paylarında taraf bilgisi yayını kapatılacak; ENKAI, GARAN, OTKAR, SAHOL ve TUPRS paylarında taraf bilgisi yayını başlayacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)