E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri330 bin kişiye erken rezervasyon avantaj---

330 bin kişiye erken rezervasyon avantaj

330 bin kişiye erken rezervasyon avantaj
28 Kasım 2013 - 06:05 borsagundem.com

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 2013'te hedeflerin üzerine çıktıklarını, misafir sayısında yüzde 13, ciroda yüzde 30 büyüdüklerini söyledi

Erken rezervasyonda hedef büyüten Etstur, bu yıl 290 bin kişiye erken rezervasyon ile avantajlı koşullarda tatil imkânı sunarken, kampanya alanını da genişletti
Şirketin yeni hedefi 2014’te 330 bin kişiye avantajlı koşullarda tatil sağlamak. Erken rezervasyon kampanyasında bu yıl da geçen sene olduğu gibi Kıbrıs Otelleri, Disneyland Paris ve Cruise turlarını da kapsıyor.

Etstur’un 2014 yılı hedef, plan ve yatırımları ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Etstur olarak bu sene dönem başındaki hedefimiz, (yurtiçi, yurtdışı, cruise dahil bütün turlarda) 700 bin misafir idi. Şu anki verilere baktığımızda hedefimizin üzerine çıktığımızı görüyoruz” dedi. Ersoy şöyle devam etti:

Pazar payı yüzde 56’ya çıktı

 “2013’te kişi sayısında yüzde 21 oranında, cirosal olarak ise yüzde 30’luk bir büyüme yaşandı. 2014 yılındaki hedefimizi kişi sayısında yüzde 13, ciroda da yüzde 30 büyüme olarak belirledik. Bölgesel olarak baktığımızda Ege Bölgesi satışlarında yüzde 12, Akdeniz Bölgesi satışlarında yüzde 31 oranında artış yaşandı. Yılsonunda bütün turlarımızın toplamında 740 bin kişiye ulaşmış bulunacağız. 740 bin kişiye seyahat sağladığımız için çok mutluyuz. 2013 bizim için başarılı bir yıl oldu. Türkiye’deki en çok satış yapan ilk 10 tur operatörü arasındaki payımız  yüzde 56’ya çıktı.”
Ersoy, 25 Kasım’da başlayan erken rezervasyon kampanyasının nisan ayının sonuna kadar devam edeceğini belirterek, “Erken rezervasyon kampanyamız yüzde 45’e varan indirimle başlarken her ay yüzde 5’lik oranda azalarak devam edecek. Tatil rezervasyonlarını yaptırmak için fırsat dönemi uzun ve fiyatlar çok avantajlı. Böylece yerlerini garantilemiş olacaklar” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)