E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor3 yıllık imza: Juventus'a bir Türk daha!---

3 yıllık imza: Juventus'a bir Türk daha!

3 yıllık imza: Juventus'a bir Türk daha!
12 Temmuz 2022 - 16:19 borsagundem.com

Alman devi Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren 17 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız, Serie A ekiplerinden Juventus'a transfer oldu.


Juventus, Bayern Münih altyapısından yetişen futbolcu Kenan Yıldız'ı renklerine bağladığını resmen duyurdu. 2005 doğumlu Kenan Yıldız ile 2025'e kadar sözleşme imzalandı. Daha önce Melih Demiral da Juventus'a transfer olmuştu

İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, "2005 doğumlu orta saha oyuncusu Kenan Yıldız ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalanmıştır. Oyuncumuza hoş geldin diyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Alt yaş gruplarında gösterdiği performans ile dikkat çeken orta saha oyuncusu, İspanyol ekibi Barcelona'nın da listesinde yer alıyordu.

KENAN YILDIZ HAKKINDA

Orta saha merkezinde ve kenarlarda oynayabilen Kenan Yıldız, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla farklı yaş kategorilerinde çıktığı 20 maçta 6 gol 8 asistlik performans gösterdi.

2021 yılında itibaren Türkiye U17 Milli Takımı'nın da formasını giyen Kenan, çıktığı 10 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Juventus'a mali işlemlerde usulsüzlük soruşturması

 

Fenerbahçe Allahyar Sayyadmanesh'in transferini duyurdu

 

Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira, İstanbul'da!

 

Beşiktaş'a kötü haber: Son teklif reddedildi... Transfer iptal!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İyri 13 Temmuz 2022 06:23

    Kendini yetiştiren takıma ihanet etmiş. Hayirsiz

  • Pala13 Temmuz 2022 00:11

    Türkiye'de yönetim kötü, Almanya'da iyi. Nokta

  • MARHALET KUŞUÖTMEZ12 Temmuz 2022 20:50

    Aslan parçası be........

  • baran12 Temmuz 2022 20:35

    Demek oluyor ki bizdeki teknik ekip futbolcu yetiştirmek konusunda yetersiz, ya da nakıs!  Türkiye de yetişip te yurt dışında oynayan neredeyse yok!  Sistem adeta futbolu çökertmek üzere kurulmuş.  Kardeşim yapmayın etmeyin her sene bir önceki senenin kadrosunu biçip jübile yapma zamanı gelmiş futbolculara ve teknik adamlara menejerlere  Dünya nın parasını vermeyin.  Zaten batırdınız hala neyin parasını harcıyorsunuz.   Eski kadrolar da parasını alamadığı için mahkemelere gidiyor.  Bu nasıl kafa?  Hepsi de şampiyon olacağız diyor.  Bırakın şampiyonluğu önce oynanan futbol göz doldursun. Kalite olsun!  Ama yok. Yok oğlu yok.