E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri3 şirketin işlem sırasına geçici kapama ve açma---

3 şirketin işlem sırasına geçici kapama ve açma

3 şirketin işlem sırasına geçici kapama ve açma
13 Ağustos 2014 - 09:20 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da işlem gören 3 şirketin işlem sıraları olağandışı miktar ve fiyat hareketleri nedeniyle işleme kapatıldı

Borsa İstanbul'un Adese, Banvit, MMC Sanayi hisselerinin işlem sıralarının kapatılmasına ilişkin KAP açıklaması şöyle:
''Pay Sıralarının İşleme Kapatılması: ADESE.E, BANVT.E ve MMCAS.E pay sıraları, şirketlerin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamalarının şirketler tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle  geçici olarak işleme kapatılmıştır.''

Pay Sıralarının İşleme Açılması

ADESE.E ve BANVT.E pay sıraları, şirketlerin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamalarının şirketler tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu bildirimlerin KAP'ta duyurulmuş olması sebebiyle sıralar, saat 09:45'ten itibaren yeniden işleme açılacaktır. Sıralarda 09:45-09:55 saatleri arasında açılış seansı yapılacak ve sıralar, 10:00'dan itibaren Sürekli Müzayede bölümünde yeniden işleme açılacaktır. 

MMCAS.E pay sırası, şirketin paylarında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu bildirimin KAP'ta duyurulmuş olması sebebiyle sıra, saat 10:35'ten itibaren yeniden işleme açılacaktır. Sırada 10:35-10:45 saatleri arasında açılış seansı yapılacak ve sıra, 10:50'den itibaren Sürekli Müzayede bölümünde yeniden işleme açılacaktır.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)