E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor2 transferin maliyeti 9 milyon euro---

2 transferin maliyeti 9 milyon euro

2 transferin maliyeti 9 milyon euro
06 Ocak 2014 - 06:01 borsagundem.com

Aslan’ın devre arasında kadrosuna kattığı Alex Telles ve İzet Hajrovic’in maliyetleri ortaya çıktı

Galatasarayın devre arasında kadrosuna kattığı Alex Telles ve İzet Hajrovic’in maliyetleri ortaya çıktı.
Milliyet'te Nevzat Dindar imzasıyla yer alan habere göre, Gremio ile Grasshopper’dan transfer edilen futbolcular için toplam 9 milyon euro ödeneceği belirlendi.

Galatasaray’ın 21 yaşındaki sol bek için Gremio’ya 6 milyon euro ödeyeceği ve bu paranın 6 ay içinde Brezilya kulübüne verileceği belirtildi. Sarı-kırmızılaların Alex Telles’e ise 4.5 yıllık protokol yaptığı bildirildi.
Telles’in bu yıl yarım devre için 500 bin euro alacağı, kalan yıllarda ise ücretinin 1 milyon eurodan başlayarak sezonluk 100’er bin euro artış göstereceği ifade edildi.

Kampa katılıyorlar

Galatasaray’ın  İsviçre ekibi Grasshopper’dan transfer edeceği İzet Hajrovic için kulübüne ise 3 milyon euro ödeneceği belirlendi. 4.5 yıllık anlaşma yapılan Bosna-Hersekli futbolcunun da yıllık 1 milyon euro kazanacağı öğrenildi.
Hajrovic’in bugün İstanbul’a gelmesi beklenirken Boşnak futbolcunun yarın gece Türkiye’de olacak olan Telles’le beraber 8 Ocak’taki Antalya kampına yetiştirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)