E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2 şehirde daha görevden alma---

2 şehirde daha görevden alma

2 şehirde daha görevden alma
19 Aralık 2013 - 13:07 borsagundem.com

Erzincan ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne 2 şube müdürü görevden alındı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürü Yüksel Yıldırım görevinden alındı. Öte yandan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevinden alındı.
Erzincan’da 4 yıldan bu yana KOM Şube Müdürlüğü yapan 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, görevinden alınarak Koruma Şube Müdürlüğü’ne verildi. Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer de KOM Müdürlüğü’ne getirildi.  

KAYSERİ EMNİYETİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevinden alındı.
Türkiye genelinde emniyette yapılan görev değişikliklerine Kayseri de dahil edildi. Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Burhan Turan görevinden alınarak, Muhabere ve Haberleşme Bürosu'nda görevlendirildi. Yerine ise Kayseri Hacılar İlçe Emniyet Müdürü Atilla Akalp getirildi.
Kayseri Emniyeti’ndeki görev değişikliğinin Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen talimat üzerine yapıldığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • üüü19 Aralık 2013 13:38

    Görevden alınan emniyetçiler biraz cesaretiniz varsa biriniz konuşun artık ! boyun eğmeyin bu korku imparatorluğuna son çırpınışları bunlar ....