E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​17 Aralık cemaatin ölüm anıdır---

​17 Aralık cemaatin ölüm anıdır

​17 Aralık cemaatin ölüm anıdır
28 Mart 2014 - 22:51 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler: "17 Aralık bir bakıma bu cemaatin, hizmet hareketinin ölüm anıdır."

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'ne gelen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, TEM Otoyolu Yeniçağa gişeleri önünde partililer tarafından karşılandı. Yaklaşık 50 araçlık konvoyla ilçeye giriş yapan İşler, ilçede tur attıktan sonra partililere sesleneceği ilçe düğün salonuna geldi. İşler'in düğün salonuna girmesinden kısa bir süre sonra elektrikler kesildi. İşler yaklaşık yarım saat düğün salonunun içerisindeki bir odada elektriklerin gelmesini bekledi. Salonu dolduran yaklaşık 300 kişiye seslenen Emrullah İşler, "Biz askeri vesayete son verdik, ama devlet içerisinde yuvalanmış sinsi bir yapı bütün kurumlarda ciddi manada bir yapı oluşturmuş ve bunlar bir yerlerden aldıkları talimatlarla harekete geçerek hükümetimizi devirmek istediler. Başbakanımızı uzaklaştırmak istediler, ama başarılı olamadılar. 17 Aralık operasyonunun biraz öncesi de var tabi. O da Gezi olayları dediğimiz olaylar. Türkiye genelinde sokaklar harekete geçirildi, sokaklar terörize edildi" dedi. 

17 Aralık'ın cemaatin ölüm anı olduğunu söyleyen İşler şunları kaydetti:
"76 milyon maddi manevi destek oldu, yaptıklarını alkışladılar, ülke içinde ve dışında yaptıklarını alkışladılar. Ama o cemaatin güzel imajının arkasına gizlenmiş bir çete olduğunu kimse tasavvur edemedi. Onların bir takım karanlık emelleri olduğunu kimse düşünemedi. Eğer siz samimi değilseniz hiçbir hakikatin gizli kalmadığı gibi bu hakikatte 17 Aralık'ta ortaya çıktı. 17 Aralık bir bakıma bu cemaatin, hizmet hareketinin ölüm anıdır. 17 Aralık'ta cemaat hakkın rahmetine kavuşmuştur. Elimizde kala kala paralel bir yapı kalmıştır, paralel bir örgüt kalmıştır. Peki ne yapıyor bu örgüt. Bir takım gizli işlerle, karanlık işlerle uğraşıyorlar. Tehdit yapıyor, şantaj yapıyor. Milletin özel hayatını araştırıyor, konuşmalarını dinliyor, onları biriktiriyor ve zamanı geldiğinde birileri aleyhinde tehdit ve şantaj yapıyor. Bizim bildiğimiz bir münker nekir var. Onlar yaptığımız kötülüğü kaydediyor, iyiliği de kaydediyor. Siz kimsiniz adeta münker nekir gibi insanların günahlarını kaydetmekle meşgulsünüz. Bunu da şantaj için tehdit için kullanıyorsunuz. İşte bunlarla cesur bir şekilde güçlü bir şekilde mücadelemizi başlattık ve sayın Başbakanımız hep meydanlarda bunları anlattı. Artık bunlar Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini tehdit etmekte, geleceğini tehlikeye sokmakta." 

Başbakan Erdoğan'ın dün gittiği mitinglerde sesindeki rahatsızlığıyla dalga geçenleri sert bir dille eleştiren İşler, "Utanmadan, sıkılmadan sayın Başbakan'ın sesinin kısılmasıyla da dalga geçiyorlar, alay ediyorlar. İşte bunlar bu kadar yüzsüz, bu kadar namussuz" dedi. 

TOPUNUZ GELSE DE BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ 
Dün Suriye'ye olası müdahale planının ele alındığı toplantının ses kaydını paralel yapının en büyük kozu olarak nitelendiren İşler, şöyle konuştu:
"Tüm güvenlik tedbirlerine rağmen bunları nasıl kayıt ettilerse utanmadan, sıkılmadan devletin milli güvenliği ile ilgili hususları açıkladılar. Böyle bir ihaneti bu millet hiçbir zaman görmedi. Bu şerefsizliği de bu millete yaptılar. Bu çetenin yaptığı tek bir şey var Ak Parti 'ye vermeyin de kime verirseniz verin. Bir yanda Ak Parti, diğer yanda diğerleri. Kim bunlar, bu paralel çetenin liderliğinde CHP , MHP ve bazı yerlerde de BDP . Bu dörtlü şu an Ak Parti'ye karşı bir mücadele yürütüyor. Ama topunuz gelse de bir şey yapamazsınız. Millet bizim arkamızda duruyor. Türkiye'nin son 3-4 yılındaki gizli kapaklı bir pis iş varsa, ne kadar tehdit şantaj varsa bunların arkasında bu paralel örgütün olduğu ortaya çıktı. Peki CHP ne yaptı. Şu an ki genel başkan, ben ona başyalan diyorum. İşi gücü yalan ve iftira olan bir adam. Bu yapıya diyet borcu olduğu için şu an onlarla el ele kol kola Ak Parti'ye karşı mücadelesini yürütüyor." 
İşler'in konuşması boyunca salonu dolduran partililerin arasında bulunan yaşlı bir kadının ellerini açarak dua etmesi dikkat çekti. İşler, konuşmasının ardından ilçeden ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • saymakla bitmez29 Mart 2014 17:57

    Cemaati boşver, siz içinizde ki Hırsızları,yolsuzluk yapanları, rüşvet alanları bir ilan edin...Yolsuzlukların ve rüşvetlerin üstünü örtemezsiniz. Milyarlarca dolar yolsuzluk...İhalelerde fesatla hep yandaşlara peşkeş çekilen ihaleler, devlet arsalarını kapatma, İstanbul belediyesinde yandaşlara verilen ihaleler, TOKİ'de yapılan ihalelerde yandaşların kayrılarak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler...

  • Kızgın29 Mart 2014 11:32

    Allah aşkına adamın biyografisine bakın. Profesör olmuş ama arapça birkaç ders kitabı dışında kayda değer bir şey yok. Maalesef son yıllarda üniversitelerde bunun gibi çok boş adam var. Bir şekilde akademik kariyer yapmışlar. Bunların yetiştirdiği öğrencilerden Allah hepimizi korusun.

  • aredaş29 Mart 2014 02:04

    surata bak nuri alçonun, tc coşkunun arkadaşı gibi. yaw he he

  • sahi29 Mart 2014 01:48

    hırsız deyince artık akla akp geliyor, bu arada komplo falan dediler ama sonra kendileri de kabul etti, tabii yüzsüz arsız olunca...

  • hacı29 Mart 2014 01:45

    akp yolsuzluk yaparak kendini bitirdi... yabancılar memleketin başına birini getirirler sonra onun hakkında bilgi toplar şantaj yaparlar. üretmeyen, tembel, cahil ülkelerin sonu sömürüdür. tayyip sanayiyi geliştirse onu desteklerdim ama o yanlızca gayrımenkul rantına göz dikti, onun ekonomisi sahte. baştan gitmesi gerekli, hakkını kaybetti

  • Sosyolog29 Mart 2014 00:23

    Cemmat ve kemalistler ve akp nin dış çelişenleri 17 aralık operasyonuyla Akp yi bitirmek için çok büyük hamleler yaptılar basınla eş güdüm hareketle, ama AKp dende güçlü bir gard geldi. Hukuğu brokrasiyi emniyeti kaptırmştı akp bu kurumlar içinden gelen basıncı siyasi hamlelerle iyi püskürttüler. bakalım devamı ne olacak.

  • ali can29 Mart 2014 00:12

    oyun akp ilk defa veriyorum

  • muzaffer29 Mart 2014 00:03

    30 mart akp nin sonunun başlangıcı olan gündür. Bu millet hırsızı, kul hakkını yiyenleri sevmez .

  • Borsacı28 Mart 2014 23:24

    Cemaat ölmez. Dünyada kurtarılmayı bekleyen o kadar insan var. Onlara tebliğde bulunur. Ama müslüman mahallesinde salyangoz satmayı bırakmaları lazım.

  • kartaly32328 Mart 2014 23:22

    oyumuz akp ye dir..........halkın iradesi ve denetim desteğiyle.