E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor1+1 yıllık anlaşma sağlandı---

1+1 yıllık anlaşma sağlandı

1+1 yıllık anlaşma sağlandı
24 Haziran 2020 - 13:09 borsagundem.com

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül, Siyah-Beyazlılarda kaldı. Beşiktaş, başarılı futbolcu ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Gökhan Gönül maaşında büyük bir indirime gitti

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. Ahmet Nur Çebi, Gökhan'ın futbolu Beşiktaş'ta bırakmasını istiyor.

FENERBAHÇE DE İSTİYORDU

Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül'ün bir süredir adı eski takımı Fenerbahçe ile anılıyordu. Performansıyla beğeni toplayan 35 yaşındaki oyuncunun takımda tutulmasını teknik direktör Sergen Yalçın'ın özellikle istediği öğrenildi.

MAAŞINDA BÜYÜK FEDAKARLIK

A Spor'un haberine göre, 1+1 yıllık sözleşme teklifine 'Evet' diyen başarılı sağ bekin, maaşında da önemli ölçüde fedakarlık yaptığı belirtiliyor. Bu sezon 1 milyon 650 bin euro alan Gökhan'ın yeni sözleşmede 500 bin euro garanti ücreti kabul ettiği belirtildi.

Yapılan anlaşmaya göre, Gökhan 10 maç oynarsa 100 bin euro, 20 maç oynarsa +100 bin euro, 30 maç oynarsa +100 bin euro daha bonus kazanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DarkNight24 Haziran 2020 15:04

    Vay anasini ya...35 yasindaki Yildiz futbolcu besiktasta kalmis , sevinelim Mi ...üzülelim Mi... Acaba 40 yasinda Yildiz futbolcumuz Atiba da kalacak Mi yoksa baska bir takim Mi kapacak ?

  • Emrah24 Haziran 2020 20:02

    Türk futbolunun Dani ALVESİ diyelim.Fakat A milli takımda devamlılık sağlayamadı.Dani ALVES büyük yıldızdı sağ bekte savunması üst düzeydi.Gökhan Gönülde bence üst düzeydir. Zaten hem fenerbahçe hemde beşiktaş kulübünden ciddi paralar kazanmıştır.Fakat Necip Uysaldan kurtulması lazım. Yazmak istemiyorum lakin yıllarca beşiktas kulübünde torpille A takımda kalmış düşüncesi var bende.

  • Emrah24 Haziran 2020 15:01

    Zaten yıllarca kazanacağını kazandı.Artık futbolunun son baharında en fazla 3 sezon daha oynar yaşından dolayı.1+1 doğru sözleşme yapmışlar.