E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor10 takla atıp yatıyorlar...---

10 takla atıp yatıyorlar...

10 takla atıp yatıyorlar...
01 Aralık 2014 - 00:11 borsagundem.com

F.Bahçe'nin hocası Kartal, Ertuğrul Sağlam'a sert çıktı: İki penaltımız verilmedi. Buraya gelenler sürekli yere yatıyor. 10 takla atıp yatıyorlar

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında futbolcular arasında yaşanan gerginlik teknik direktörlere de yansıdı. Önce kırmızı siyahlıların hocası Ertuğrul Sağlam, Lig TV canlı yayınına çıkıp, penaltının haksız olduğunu ifade etti. Sağlam'ın bu sözlerini duyan Kartal, çok sert bir yanıt verdi. İşte Kartal'ın açıklamaları:

"BİZE ÇOK KOLAY KIRMIZI KART GÖSTERİYORLAR"

"Ertuğrul Sağlam'a cevap vermek istiyorum. Baktığımız zaman, hakemler bizim sahamızda bu kadar rahat kırmızı kart gösterebiliyorlarsa, peki rakip takım hakemi nasıl geçememiş? İçeride arkadaşları iki penaltımızın olduğunu söylediler. Buraya her gelen takımın futbolcuları yere yatmaktan biz oyun oynayamıyoruz. Sedye geliyor, adam 10 takla atıyor. Dışarı alınıyor, 1 saniye sonra içeri giriyor. Burada yanlışlık yok mu? Önce buralara bakalım." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)