Ana SayfaHisse Öneri ListesiKısa hafta için ucuz 9 hisse---

Kısa hafta için ucuz 9 hisse

3 / 13
Kısa hafta için ucuz 9 hisse
21 Eylül 2015 - 10:59 www.borsagundem.com

"KISA VADELİ ALICILI SEYİR"

Pazartesi ve salı günleri borsada takas avantajından kaynaklı kısa vadeli alıcılı bir seyir görülebileceğini düşünen Alan Menkul Değerler Analisti Burçak Gezgin, "BiST'te orta vadede yurtiçinde güvenlik endişelerine dair gelişmeler ve yaklaşan seçim dönemi etkili olacak. Türkiye'nin yeni bir seçim döneminde olması yabancıların Türkiye'ye olan ilgisini azaltıyor. Bu nedenle bir süre daha yurtiçi gelişmeler borsadaki yukarı yönlü hareketi baskılayabilir" diyor.
Geçen hafta cuma günü FED'e rağmen BIST'in bir destek bulamamasının borsada yurtiçi gelişmelerin etkili olacağına dair bir işaret olduğunu kaydeden Gezgin, beklentilerini şöyle özetliyor:
"Bu hafta TCMB'nin yapacağı toplantı bu yüzden önemli olacak. TCMB'nin doğrudan bir müdahalede bulunmasa da. önceden belirttiği sadeleştirme hamlesine dair bir adım atması. TL'yi ve TL varlıkları destekleyebilir. Ayrıca bayram tatili nedeniyle bu hafta yatırımcıların takas avantajını takip edecek olması kredili işlemlerin artmasına ve borsanın pozitif etkilenmesine neden olabilir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEMSA22 Eylül 2015 08:51

    0.14 TL.MEMSA daha ucuzu yok

  • memet develi21 Eylül 2015 21:17

    bugun bır yabancı kurum 9.90 sat vermiş buşirkette neler oluyor bilen varmı beyler bukadar alay edenlerin allah belasını versin karektersizler not artıyor fiyat düşüyor soytarılar