Ana SayfaHisse Öneri ListesiKısa hafta için ucuz 9 hisse---

Kısa hafta için ucuz 9 hisse

2 / 13
Kısa hafta için ucuz 9 hisse
21 Eylül 2015 - 10:59 www.borsagundem.com

FED NEFES ALDIRDI

Analistlere göre, geçen hafta Amerikan Merkez Bankası'nın (FED) faiz artırmaması Türkiye gibi gelişmekte olan piyasalar için olumlu bir gelişmeydi. Ancak buna rağmen BIST'in olumlu bir tepki vermemesi analistlere göre, borsa üzerinde bu hafta daha çok yurtiçi gelişmelerin etkili olacağına işaret ediyor.
Bu nedenle Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın bu hafta yapacağı toplantının önemli olacağını belirten analistler, TCMB'nin daha önce belirttiği sadeleştirme hamlesine dair bir adım atabileceğini düşünüyor.
Analistlere göre, TCMB'nin böyle bir adım atması ise TL'yi ve TL varlıkları destekleyebilir. Öte yandan, Kurban Bayramı tatili nedeniyle bu hafta yatırımcıların takas avantajını takip edeceğini öngören analistler, BiST'te kredili işlemlerin artacağını ve borsanın gelecek alımlarla pozitif yönde etkileneceğini düşünüyor. Alınacak hisse senetlerinde ise orta ve uzun vadeli pozisyon alınması gerektiği ifade ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEMSA22 Eylül 2015 08:51

    0.14 TL.MEMSA daha ucuzu yok

  • memet develi21 Eylül 2015 21:17

    bugun bır yabancı kurum 9.90 sat vermiş buşirkette neler oluyor bilen varmı beyler bukadar alay edenlerin allah belasını versin karektersizler not artıyor fiyat düşüyor soytarılar