Foto GaleriTeknolojiYeni nesil iş ilanları: Sanal aleme eleman aranıyor!

Yeni nesil iş ilanları: Sanal aleme eleman aranıyor!

8 / 8 Yeni nesil iş ilanları: Sanal aleme eleman aranıyor!
03 Şubat 2022 - 08:29

Araştırmacı ve bilim insanları: Sanal gerçeklik üzerine çalışmalar yapan bilim insanları zaten iyi üniversitelerin ve büyük teknoloji şirketlerinin temelini oluşturuyor. Ancak metaverse daha da kabul gören bir fikir haline geldikçe, çok daha fazla beyin gücüne ihtiyaç olacak.

Metaverse Planlayıcısı: Çalışan bir metaverse’e sahip olunduğunda, tüm işlevsellik konularını tümüyle sanal bir dünyada planlama ve uygulama kabiliyeti birçok şirket için kesinlikle kilit bir role sahip olacak. Genişleyen dijital dünyada yapılabilecek doğru şeyleri seçmek metaverse planlayıcılarına düşecek.

Ekosistem Geliştiricisi: Metaverse etrafında yeni bir ekosistem inşa ediliyor. Bu süreçte, örneğin elektrikli araç sektöründe görülen elektrikli şarj istasyonlarının sayısının yeterli olmaması ve pil kapasitelerinin sürekli geliştirilmesi için kaynak eksikliği gibi çeşitli zorlukla karşılaşabiliriz. Ekosistem geliştiriciler, altyapıyla ilgili yatırımlar almak için hükümetleri ve özel sektörü teşvik edecek çalışmalar yapacaklar.

Sanal Emlak Uzmanı: Metaverse evreninde kişiler sanal ev, dükkân ve arsa almaya başladılar. Bu sanal varlıklar yakında bir sanal emlak ekonomisi oluşturabilir. Bu süreçte metaverse üzerindeki arsaların sayısı arttıkça sanal emlak uzmanlarına ihtiyaç duymaya başlanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)