Foto GaleriTeknolojiTürkiye'den önemli atak! Sadece 5 adet üretildi

Türkiye'den önemli atak! Sadece 5 adet üretildi

1 / 15 Türkiye'den önemli atak! Sadece 5 adet üretildi
27 Temmuz 2021 - 10:27

Türkiye, son yıllarda savunma sanayiinde atağa geçti. Dünyanın en önemli savunma sanayii kuruluşları arasında 53’üncü sırada bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) tesislerinde insansız hava araçlarından muharip uçağa kadar pek çok stratejik proje hayata geçiriliyor. Hedef dünyada ilk 10.

Posta'dan Hakan Çelik'in ilgili yazısı şöyle; Dünyada ilk 100 savunma sanayii kuruluşu arasında yer alan, Türkiye’nin lider teknoloji üretim merkezlerinden biri olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’yi (TUSAŞ) ziyaret ettim ve atılan stratejik adımları TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’den dinledim.


YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN27 Temmuz 2021 15:38

    ABD dostumuz dediği millet ittifakını iktidara getirir ise verir parayı verir krediyi bu fabrikaları tek tek kapattırır diyorlar.daha önce devrim otomobillerini ve uçak fabrikasını o zamanın iktidarı chp kapattırmış denilmektedir.

  • www27 Temmuz 2021 13:52

    Binlerce afgan sınırdan serbestçe geçiyor, ne önlem alan var , ne geri gönderen. Bunların görüntüleri kamu ile neden paylaşılmıyor. Siha ve benzeri aletler bunlara yönlendirilmiyor mu, yol geçen hanına döndük ve ülkemin geleceğinden, çocuklarımın, torunlarımın istikbalinden endişe duyuyorum Hatay Belediye Başkanı, seçim olsa Suriyeliler çok il ve ilçede kazanır , diyor. Geldiğimiz duruma bak

  • Bir yorum27 Temmuz 2021 15:09

    Afganistan ile komşuluğumuz  mu var?  ...çından ne uyduruyorsun!   Binlerce imiş!  Soytarı bir de gözüyle görmüş gibi anlatmaz mı?