Foto GaleriSporMHK'de deprem! Karar verildi: Ünlü hakeme şok!

MHK'de deprem! Karar verildi: Ünlü hakeme şok!

3 / 11 MHK'de deprem! Karar verildi: Ünlü hakeme şok!
21 Ekim 2021 - 13:08

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden hakemlere yönelik bir açıklama yaptı. TFF'den yapılan açıklamada, "Türk hakemliğinin sorunları olabilir, bunlara ortak paydada çözüm aranabilir ancak onların saygınlığının korunması ve söylemlerde daha dikkatli olunması şarttır" ifadelerine yer verdi.

METİN TOKAT İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu yaptığı resmi açıklamayla Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Metin Tokat'ın istifası üzerine Ferhat Gündoğdu'yu kurul üyesi olarak atadı. TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulunda Metin Tokat'ın istifası üzerine yeni atamada bulundu. Buna göre Ferhat Gündoğdu, Merkez Hakem Kurulu üyesi olarak atandı" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner21 Ekim 2021 16:01

    herkese akıl verirken tarafsız olamaya davet ederken araya soktuğun vidanın pozisyonunun penaltı olduğunu söyleyerek bu işi ne kadar iyi bildiğini ve tarafsız olduğunu da göstermiş oluyorsun. Senin gibi uyanıklara Halit KIVANÇ  örneğini veriyim. Biz onun fenerbahçeli olduğunu meslekten emekli olduktan çok sonra fb tv de proğram yapınca öğrendik. Onun kadar mesleğiniz sevmeniz, başarılı olmanız ve tarafsız olmanız mümkün değil ama hiç olmazsa örnek alın.