Foto GaleriYaşamBu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı!

Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı!

Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 1 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 2 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 3 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 4 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 5 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 6 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 7 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 8 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 9 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 10 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 11 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 12 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 13 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 14 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 15 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 16 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 17 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 18 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 19 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 20 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 21 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 22 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 23 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 24 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı! 25
18 / 25 Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı!
17 Kasım 2023 - 12:45

İL İL HAVA DURUMU

MARMARA

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinde Trakya ile Çanakkalenin batısının aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 18°C

Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu gece saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL °C, 16°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 16°C

Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu gece saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 15°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)