Foto GaleriGündem6 Şubat depremlerinin birinci yılı

6 Şubat depremlerinin birinci yılı

11 / 13 6 Şubat depremlerinin birinci yılı
06 Şubat 2024 - 11:07

Depremin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tüm kurumların canla başla çalıştığını aktaran Şıldak, "Hepimiz gözlemledik ki ilk günden, ilk andan itibaren enkaz kaldırma, hasar tespit ve diğer devamındaki süreçler çok güzel bir işbirliğiyle gerçekleştirildiğini müşahede ettik. Bütün illerimizde bu tablo ortaya çıktı. Ve şu anda yani yıkım enkaz sayısına baktığımızda ortaya konulan konut sayısına baktığımızdaki biliyoruz. 11 ilimizde teslimi yapılan konut sayısı 40 binin üzerindedir. Bir yıl dahi dolmadan vatandaşlarımıza bunlar teslim ediliyor olması bakımından devletimizin kurumlarımızın işbirliğiyle gerçekleştirdiği büyük organizasyon anlaşılabiliyor." ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve diğer ilgililer katıldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz06 Şubat 2024 11:31

    ALLAH ım böyle acıları bizlere bir daha böyle yaşatmasın.......Zalimler, devleti halkı ve insanları soyanları, teröristleri ve bunlara sırtını dayayanları katiller vatanhainlerini ve bunlar ile ortaklık yapanları kahırettsin.