E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜmraniye'de okul bahçesinde servisçiler çatıştı---

Ümraniye'de okul bahçesinde servisçiler çatıştı

Ümraniye'de okul bahçesinde servisçiler çatıştı
05 Eylül 2017 - 12:23 borsagundem.com

Ümraniye Fatih İlkokulu'nda aralarında anlaşamayan servis firması sahipleri silahlı çatışmaya girdi

Ümraniye'de bulunan Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

ÖĞRENCİ KAYITLARININ YAPILDIĞI SIRADA

Olay, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. öğrenci servisi firması sahipleri okul bahçesinde öğrenci kaydı aldığı sırasında tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda iki firmadan toplam 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere götürülerek tedavi altına alındılar.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Kayıt için okula gelen veliler ve öğrenciler büyük korku yaşadı. Okul yöneticileri bahçeye döküldü. Bir öğrenci sınavdayken silah seslerini duyduğunu söyledi. Bir başka kişi ise okulda silahlı kavga olduğunu evdeyken silah seslerini duyduğunu dile getirdi.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri okul bahçesinde çalışma yaptı. Polis okulun sokağını trafiğe kapatırken, çevrede güvenlik önlemi aldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, okul kaydı için gelen veliler geri çevrildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • coşkun05 Eylül 2017 14:32

    gidişat iyi değil herkeste silah var. iç karışıklık çıksa millet gıcık olduğunu vuracak

  • Cenk05 Eylül 2017 13:46

    Mecnun en dogrusunu soylemis ama bende fikrimi soyleyim; polis velileri geri cevirdi, cunku guvenlik unsuru vardi. guvenlik okadar mi? yoksa o servis firmalarini batirircasina cezalar kesip birdaha servis firmasi isletemeyecek sekilde lisans yasagi koyup ebediyen bu sektorden men ederseniz, bu guvenlik acigini kokten yokeden bir caydiricilik katmis olmazmisiniz?

  • K05 Eylül 2017 12:58

    EĞİTİM SEFERBERLİĞİ HİZMET İÇİN YARIŞIYORLAR..................

  • Yeni Türkiye 05 Eylül 2017 12:41

    Memleket eşkıya yatağı normal konuşabilen anlayabilen yok denecek kadar az. Ee bu da bizim eğitim ve insanlık seviyemizi gösteriyor

  • ...05 Eylül 2017 12:40

    iki firmayada verilmemeli. bu tip olaya bulaşan firmalar ve kişi isimleri hatta aynı aile bireylerine bu iş verilmemeli ders olsun. hiç bir okul servis verilmesin. büyük ders lazım

  • mecnun05 Eylül 2017 12:25

    işte yeni Türkiye. insanlar para için birbirini öldürüyor para için herkes kin içinde. mutlu insan kalmadı. sokakta oynayan çocuk kalmadı.