E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜGVA etkinliğinde Erdoğan-Öztürk buluşması---

TÜGVA etkinliğinde Erdoğan-Öztürk buluşması

TÜGVA etkinliğinde Erdoğan-Öztürk buluşması
27 Mart 2017 - 16:44 borsagundem.com

İstanbul’da gençlik programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamı Galip Öztürk ile sohbet etti. Öztürk, kripto Fetöcüleri Cumhurbaşkanı’na şikayet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından organize edilen buluşmada gençlerle bir araya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu’nu tıka basa dolduran kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinlikteki gençlerin şahsında, Gazze'nin, Halep'in, Bosna'nın, Rumeli'nin, Kudüs'ün ve Afrika'nın gençlerini gönülden selamladığını söyledi.

KRİPTO FETÖCÜLERİ ŞİKAYET ETTİ

Coşkulu programda sürpriz buluşmalar da yaşandı. Gençlik Buluşması Programı'nda katılan konuklardan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet etti. Öztürk’ün, kamudan hala temizlenemeyen ve son günlerde sürekli kendisiyle uğraşan kripto Fetöcüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet ettiği öğrenildi. Öztürk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile samimi görüşmenin fotoğrafını da paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, Galip Öztürk’le birlikte etkinliğe gelen Premier Lig’in ünlü Türk futbolcusu Gökhan Töre ile de kısa bir sohbet yaptı.

DİKKAT ÇEKEN ‘BRÜT TAKAS’ MESAJI

Ünlü işadamı Öztürk, İstanbul’daki büyük buluşmayı Twitter’dan attığı mesajlarla duyurdu.

İlk mesajında, “Gökhan Töre kardeşimle Sayın Cumhurbaşkanımızla Tügva Gençlik Buluşması’nda konuştuk” diyen Öztürk ikinci mesajında ise “Alctl, Avgyo ve Vakfn tahtaları brüt takas uygulaması Kurul tarafından yeniden görüşülür, hatadan dönülür inşallah...” diye yazdı.

Bünyesinde halka açık 6 şirket bulunan Metro Holding’in Başkanı Galip Öztürk’ün mesajı dikkat çekti.

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Sermaye Piyasası Kurulu’nda yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 33 SPK’lı hakkında yakalama kararı çıkarılmış, 18’i  gözaltına alınmıştı. Firari durumdaki 15 kişi ise aranıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.