E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya savunma bakanı: DEAŞ ABD'ce destekleniyor---

Rusya savunma bakanı: DEAŞ ABD'ce destekleniyor

Rusya savunma bakanı: DEAŞ ABD'ce destekleniyor
14 Kasım 2017 - 13:43 borsagundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamad ABD'nin Suriye'deki DEAŞ teröristlerine fiili bir koruma sağladığı iddia edildi.

BORSAGUNDEM.COM

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamad ABD'nin Suriye'deki DEAŞ teröristlerine fiili bir koruma sağladığı ve yanlızca Ortadoğu'da terörle mücadele ediyormuş gibi bir görüntü vemeye çalıştığı ifade edildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada DEAŞ'ın Albu Kamal Kasabası'nda bulunan üslerine yönelik Rus hava saldırsının ABD hava güçleri tarafından önlenmeye çalışıldığı belirtilerek; 
"Bu gelişmeler ABD'nin bir yandan küresel topluluk için uluslararası terörle mücadele ediyor görüntüsü vermesine karşın bir yandan da fiili olarak DEAŞ birliklerine destek sağladığının bir kanıtıdır" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim14 Kasım 2017 14:37

    Peki bununla birlikte Rusya kimi koruyor??? PKK,PYD,YPG hangisini beğenirseniz alın...

  • DOĞRU14 Kasım 2017 14:04

    bu suriye olayında taaa başlangıçtan buyana böyledir ve aklı olan herkes tarafından bilinen bir gerçektir, ancak AKP iktidarı yıllarca bu gerçeği görmezden geldi...