E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıLitecoin yüzde 29 yükseldi---

Litecoin yüzde 29 yükseldi

Litecoin yüzde 29 yükseldi
11 Aralık 2017 - 21:09 borsagundem.com

Litecoin hızlı yükselişini bugün de sürdürdü ve bir günde yüzde 29 oranında değer kazanarak, önceki rekorunu geride bıraktı.

BORSAGUNDEM.COM

Litcoin bir haftaya daha sert bir yükselişle başladı ve son bir yıllık süredeki artışını yüzde 4315 oranına taşıdı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü 90 ila 100 dolar arasında işlem gören Litecoin bundan 9 saat sonra yüzde 38 oranında artışla 130 dolar seviyesine yükseldi. Hafta sonu boyunca fiyatlar, 150 Dolar civarında dolandı ve dün 144.61 dolar seviyesinden günü tamamladı. Bugün ise 186.87 dolar seviyesine ulaşan litcoin son 24 saat içinde yüzde 29 oranında değer kazandı.

Yükselişte etkili olan unsurlar nelerdi?

CBOE'de Bitcoin vadelilerinin işlem görmeye başlaması Bitcoin fiyatlarına oldukça pozitif bir etki yaptı. Litecoin'in fiyatlama alışkanlığı genel olarak Bitcoin ile direk bir ilişki içinde. Özellikle Bitcoin'de işlem yapma ücretlerinin artması ve işlem süresinin uzaması, Litecoin'i daha hızlı işlem yapılabilen ve da düşük işlem maliyeleri olan alternatif bir yatırım aracına getiriliyor.

Kripto paralar açısında popüler bir aracı olan Coinbase yalnızca Bitcoin, Ethereum ve Litcoin işlemlerin imkan tanıyor ve bu da sözkonusu para birimleri arasında pozitif bir ilişki oluşturuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)