E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDoğtaş hissesinde toptan satış yapılacak---

Doğtaş hissesinde toptan satış yapılacak

Doğtaş hissesinde toptan satış yapılacak
29 Aralık 2016 - 10:49 borsagundem.com

Doğtaş Kelebek geri alım yoluyla sahip olduğu hisseleri Toptan Satış Pazarı'nda satacak

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisseleri ile ilgili olarak İş Yatırım tarafından KAP'a yapılan açıklamada,  geri alım yoluyla sahip olunan sermayesinin yüzde 1,69'una tekabül eden toplam 3.524.082 TL nominal değerli payların toptan alış satış işlemleri kapsamında satılacağı bildirildi.

Yapılan açıklama şöyle;

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("DGKLB")'nin geri alım yoluyla sahip olduğu Şirket sermayesinin %1,69'una tekabül eden toplam 3.524.082 TL nominal değerli paylar, 1 TL nominal değerli pay için 1,35 TL fiyatla alıcı Franklin Templeton Investments'a Kurumumuz aracılığıyla (alıcı ve satıcı üye) toptan alış satış işlemleri kapsamında satılacaktır. 

Satılacak 3.524.082 TL nominal değerli paylar halihazırda "Borsa'da işlem gören nitelikte"dir.  

Söz konusu işlemde beher pay bedeli başvuru tarihi itibariyle bir önceki haftanın son iş gününden geriye doğru ağırlıklı ortalama fiyatlar alınarak belirlenmiştir. 

Satış işleminin 30.12.2016 tarihinde ve işlemin takasının da Takasbank ve MKK nezdinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. 

Satışa konu paylar üzerinde devir veya satışı engelleyici rehin, haciz, teminat vb. herhangi bir kayıt bulunmamaktadır. 

Söz konusu işlemin Borsanız Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Usul ve Esasları kapsamında gerçekleştirilmesi hususunu değerlendirmelerinize sunarız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)