E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiDGZTE: Zorunlu pay alımı sona erdi---

DGZTE: Zorunlu pay alımı sona erdi

DGZTE: Zorunlu pay alımı sona erdi
14 Eylül 2018 - 15:57 borsagundem.com

Demirören Gazetecilik hissesinde zorunlu pay alımı sona erdi ve hisse tarihi yüksek seviyesine ulaştı

Demirören Gazetecilik hissesi yükselişte. Demirören Grubu, Doğan Gazetecilik'in yüzde 93.07'sini Nisan ayında almıştı. Şirketin büyük ortağı olan Demirören Grubu bu nedenle çağrı yapmak zorunda kalmıştı. Sermaye Piyasası Kurulu ise çağrı fiyatını 8.8277 lira olarak belirlemişti. 

Devrin gerçekleşmesi ile birlikte Demirören Gazetecilik dün zorunlu pay geri alımını tamamladı. Böylece şirketin yüzde 98.28'i Demirören Gazetecilik'in kontrolüne geçmiş oldu. Yaklaşık 1 aydır yükseliş trendinde olan hisse 8.8277 liralık çağrı fiyatı ile daha da prim yaptı ve tarihi yüksek seviyesine ulaştı. 

Saat 16:03 itibariyle Demirören Gazetecilik hissesi yüzde 19.94 oranında yükselişle 11.55 liradan işlem görüyor. 11.55 lira hissede tarihi yüksek seviye olarak öne çıkıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CAN17 Eylül 2018 14:33

    ADESEYE BÜRÜT TAKAS GETİRMEZSENİZ ÖMÜR BOYU BEDDUA EDERİM CÜNKÜ MANİPÜLASYON VAR MAHVETTİER BİZİ BÜRÜT TAKAS GETİRSENİZ DUA EDERİM

  • Borsacı14 Eylül 2018 16:10

    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Herif artık piyasada hisse kalmayınca yukarı sürüyor. Kredilere teminat olacağı için yüksek fiyatda olması lazım. Aman yatırım tavsiyesi değildir.