E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Twitter mesajları---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Twitter mesajları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Twitter mesajları
23 Şubat 2017 - 00:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı güçleri arasındaki yetki karmaşasından Türkiye'nin büyük zarar gördüğü mesajıyla başladığı iletilerinde 'sistemin temel taşlarının yerine oturduğu bir yönetim anlayışını tesis etmeliyiz' diyerek devam ettirdi.

Cumhurbaşkanı son iletisinde ise 'Ben 16 Nisan'ın güçlü bir Türkiye için, lider bir Türkiye için, müreffeh bir Türkiye için milat olacağına inanıyorum' mesajını paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • inşallah23 Şubat 2017 21:53

    16 nisanda Türkiye kazanacak

  • çakır 23 Şubat 2017 06:14

    İnşallah inşallah inşallah

  • BİR YORUM DAHA23 Şubat 2017 04:09

    YÖNETİM KADROLARINDA STRATEJİK GÖREVLERDE LİYAKAT VE EHLİYETİN DIŞINDA MUTLAK SURETLE BU ÜLKEYİ HERŞEYDEN ÇOK KENDİ PARTİSİNDEN,KENDİ CEMAATİNDEN,KENDİ TARİKATİNDEN KENDİ İDEOLOJİSİNDEN DAHA FAZLA SEVECEK İNSANLAR GÖREVLENDİRİLMELİDİR.VE İNSANLARIN ÖZGÜRLÜKLER HUSUSUNDA ŞU ANDA OLDUĞU GİBİ HANGİ DÜŞÜNCEYE SAHİP OLURSA OLSUN KENDİNİ ÖZGÜR HİSSEDECEK BİR YAPI SUNULMALIDIR.BU ÜLKEYE İHANET EDENLER DIŞINDAKİLER HANGİ DÜŞÜNCEYE SAHİP OLURSA OLSUN KENDİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLECEĞİ BİR ORTAM OLUŞTURULMALIDIR.BU ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUMDUR.

  • BİR YORUM23 Şubat 2017 03:56

    EĞER YÖNETİM BU ŞU ANDA OLDUĞU GİBİ HERKESE EŞİT MESAFEDE DEVAM EDERSE TEK BAŞINA CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ TÜRKİYEYİ GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE YAPAR.YOK EĞER YÖNETİM HERHANGİ BİR CEMAATE,TARİKATE VEYA ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ GİBİ BAŞKA BİR OLUŞUMA YÖNETİM KADEMELERİNDE İLTİMAS GEÇERSE O ZAMAN VAY BİZİM BAŞIMIZA GELENLERE O ZAMAN KESİNLİKLE BU ÜLKE AYVAYI YER.YÖNETİMİN KADEMELERİNDE ŞU CEMAAT BU TARİKAT FALAN HİÇ BİR KİMSEYE ÖZEL AYRICALIK VERİLMEMELİ SADECE LİYAKAT VE EHLİYET OLMALIDIR.

  • acizim23 Şubat 2017 03:35

    senden önce bir sen gibi gelseydi biz şimdi almanya gibi olurduk.

  • acizim23 Şubat 2017 03:30

    gözlerin bozuk herhalde yada yaşın 12 filan galiba akp öncesi türkiyeye bak sonra neler düzelmiş görürsün.

  • BOŞ İŞLER23 Şubat 2017 00:31

    HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEZ.......ÖNEMLİ OLAN ÜLKE VATANDAŞININ EKONOMİYE BAKIŞ ACISI VE EKONOMİDEN NE KADAR FAYDALANDIĞI...GERCEK OKİ VATANDAŞ EKONOMİK ÇANAVARINA YENİK DÜŞÜYOR.NEDEN?YASAAR VE KANUNLAR EKONOMİ KALKINMA POLİTİKALARI İLE DESTEKLENMİYOR VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK YOK