E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ: Saldırıyı yapanı da yönlendireni de lanetliyorum---

Bozdağ: Saldırıyı yapanı da yönlendireni de lanetliyorum

Bozdağ: Saldırıyı yapanı da yönlendireni de lanetliyorum
01 Ocak 2017 - 04:17 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ortaköy'deki eğlence mekanına yapılan silahlı saldırıyla ilgili Twitter adresinden açıklama yaptı

İstanbul Ortaköy'de meydana gelen ve 35 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili hükümetten ilk açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, Twitter hesabından olayla ilgili şu paylaşımları yaptı:

"İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı/sabır, yaralılara şifa diliyorum. İstanbul'daki menfur terör saldırısını, yapan teröristi, saldırı emri verenleri ve saldırıya yardım edenleri lanetliyorum. Bu; Türkiyemize, huzurumuza, birliğimize, kardeşliğimize ve hepimize yapılmış kalleş ve hain bir terör saldırısıdır. Hiçbir terör saldırıs; birliğimizi bozamaycak, kardeşliğimizi yok edemeyecek, Türkiye'nin terörle etkin mücadelesini zaafa uğratamayacaktır. Terörün kökünü kazımak için Türkiye, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da kararlı ve etkin mücadelesini sürdürecek/terörü bitirecektir."

Reina'da silahlı saldırı! 35 kişi hayatını kaybetti

 

Saldırıyla ilgili AB'den ilk açıklama

 

Saldırı sonrası ilk görüntüler

 

Gece kulübündeki müşteri dehşet anlarını anlattı

 

Acımadılar... Herkesi taradılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir ekici01 Ocak 2017 12:16

    24 saat kesintisiz kuran okuyup cihaddan bahseden,noel kutlayan kafirlerden olmayın diyen tv - tarikat-cemaatler yönlendirme yapanlardır.