E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım ismi açıklandığında duygulandı!---

Binali Yıldırım ismi açıklandığında duygulandı!

Binali Yıldırım ismi açıklandığında duygulandı!
19 Mayıs 2016 - 14:38 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım olduğunu duyurdu. Ömer Çelik'in konuşması sırasında Binali Yıldırım'ın duygulandığı görüldü.

Merak edilen soru yanıtını buldu. AK Parti'nin yeni genel başkan ve başbakan adayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım oldu. 22 Mayıs Pazar günü yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı gösterilecek ismin belirlendiği AK Parti MKYK toplantısı yaklaşık 45 dakika sürdü. Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, resmi açıklamayı yaptı. 

ÇELİK'İN SÖZLERİ YILDIRIM'I DUYGULANDIRDI

AK Parti Sözcüsü Çelik, genel başkan adayı Yıldırım'ın siyaset hayatındaki başarılarına vurgu yaparak, yeni görevinde başarılar diledi. Çelik, "Başarılarıyla bütün bakanlık hayatı boyunca, siyaset hayatı boyunca AK Parti'nin kurucu olarak bu kadroyla birlikte yola çıkan ilk değerli arkadaşlarımızdan biridir kendisi. 'Havayolunu halkın yolu yaptık' sloganıyla millete dokunan, milletle beraber yürüyen çok değerli bir devlet adamı olarak bugüne gelmiştir. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli makamlarından birine AK Parti Genel Başkanlığı'na adaylığı büyük istişarenin neticesinde, büyük bir mutabakatla ortaya çıkmıştır. Çok şerefli bir görev. Kendisini kutluyoruz. Allah birlik içinde, kardeşlik içinde ilk günkü olduğu gibi yorulmayı ayıp sayarak Cenab-ı Allah'ın bizim son nefesimizi millete hizmet makamında almasını dileyerek bütün arkadaşlarımızın adına kendilerine hayırlı olsun diyorum. Allah mahcup etmesin. Tebrik ediyoruz. Allah hayırlı, uğurlu eylesin" ifadelerini kullandı. Çelik'in bu sözleri üzerine Binali Yıldırım'ın duygulandığı görüldü. 

Binali Yıldırım'ın bilinmeyen yönleri

 

Binali Yıldırım kimdir? Bugünlere nasıl geldi?

 

Binali Yıldırım'dan ilk açıklama!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)