E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAltınyağ’da tapu devir tarihleri belli oldu---

Altınyağ’da tapu devir tarihleri belli oldu

Altınyağ’da tapu devir tarihleri belli oldu
22 Kasım 2018 - 15:52 borsagundem.com

Hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören Altınyağ ile Sodrugestvo Group arasındaki varlık satışında 26 Kasım-30 Kasım arasında tapu devri yapılacağı açıklandı

BORSAGUNDEM.COM

İzmir’in halka açık köklü sanayi kuruluşlarından Altınyağ Kombinaları ile Sodrugestvo Group arasında gerçekleştirilen 27,5 milyon dolarlık varlık satışında ‘tapu devir’ tarihleri belli oldu.

Avrupa'nın en büyük yağlı tohum kırımı şirketi Sodrugestvo Group’un başvurusu üzerine geçtiğimiz ay Rekabet Kurumu’nun ‘onay’ladığı satın almayla ilgili olarak dün toplanan Olağanüstü Genel Kurul’da Altınyağ hissedarlarının da onay vermesiyle varlık satışı için hiçbir engel kalmadı.

26 KASIM-30 KASIM ARASINDA

Altınyağ tarafından bugün yapılan açıklamada, tapu devrinin 26.11.2018 ila 30.11.2018 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

Şirketten KAP’a gönderilen duyuruda şöyle denildi:

“Şirketimiz Altınyağ Kombinaları Anonim Şirketi'nin sahip olduğu Çiğli A.O.S.B'de bulunan 1 ve 4 nolu parsellerden oluşan Gayrimenkullerinin Sodrugestvo Group şirketlerinden "Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.'ne 26.11.2018 ila 30.11.2018 tarihleri arasında Tapu Devri planlanmaktadır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)