E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında zayıf seyir---

Altında zayıf seyir

Altında zayıf seyir
21 Temmuz 2016 - 08:36 borsagundem.com

Altına olan talep düşüşünü sürdürüyor

Son günlerde yüksek şirket karlarının açıklanması ve petroldeki yükseliş ile küresel hisse senedi piyasalardaki pozitif havanın devam etmesi dünyada güvenli liman ihtiyacının azalmasına dolayısıyla da altındaki talebinde azalmasına neden oldu.

Ons altın salı günkü kısa toparlanma sonrası 1330 seviyelerinden dün  yeniden düşüşe geçerek 1315 seviyesinin altına sarktı ve günü düşük seviyelerden tamamladı. Genel olarak satıcılı seyrini koruyan altın şu saatlerde yüzde 0.20 artı ile 1318 dolar seviyelerindn işlem görüyor.

Analistlere göre, günün devamında Euro Bölgesi Merkez Bankası'ndan gelecek olan açıklamalar ve dolar endeksinin seyrinin  altın fiyatlamalarında yön belirleyici olması beklenmektedir. Günün ilk yarısı düşüşünü 1305 ons seviyelerine kadar sürdürmesi beklenen Altın'ın, bu seviyenin altına sarkması durumunda 1297 ons seviyesine kadar düşüşünü derinleştirmesi beklenmektedir.

Teknik açıdan 1297 ons seviyesinin piyasayı tutması beklenirken, bu seviyelerden yeniden yükselişe geçmesi durumunda ise 1324 ve 1336 ons seviyeleri ilk etapta takip edilmesi gereken direnç kademeleri…

Dolar/TL zirveyi gördü

 

Yeni kriz İtalya mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)