E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ile Türkiye arasında ön mutabakat sağlandı---

ABD ile Türkiye arasında ön mutabakat sağlandı

ABD ile Türkiye arasında ön mutabakat sağlandı
07 Ağustos 2018 - 01:09 borsagundem.com

ABD'nin iki Türk bakan için açıkladığı yaptırım kararının ardından Ankara ile Washington arasında süren diplomatik görüşmelerde ön mutabakat sağlandı

Rahip Brunson'ın Türkiye'de ev hapsinde tutulmasına tepki gösteren ABD'nin, iki Türk Bakan Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül hakkında yaptırım kararı açıklamasının ardından iki ülke arasında süren diplomatik görüşmelerde ön mutabakat sağlandı

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre; ABD Hazine Bakanlığı tarafından açıklanan yaptırım kararı sonrası iki ülke arasındaki diplomatik görüşmeler devam ederken önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye, iyi niyetli bir şekilde görüşmeleri devam ettirirken, belli konularda ön mutabakat sağlandı.
Diplomatik diyalog ve yapıcı tutumun devam ettirilmesi hususundan karşılıklı memnuniyet dile getirildi. Görüşmelerin yüzyüze görüşmelerle devam ettirilmesi kararı alındı.

Bu çerçevede ön mutabakata varılan belli konularla ilgili detaylı görüşmelerde bulunmak ve süreci daha ileri taşımak için Ankara’dan bir heyetin bir iki gün içinde Washington DC’ye gideceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E:S07 Ağustos 2018 09:01

    Vah benim ülkem vahhhh.

  • Yusuf07 Ağustos 2018 08:41

    Mal dağıtmak için arada iyi haber lazım. Yoksa borsaya kimse girmez.

  • zaytrink zokkiea07 Ağustos 2018 08:19

    Dünya garip yere gidiyor. Siyonistlerin 40 yıllık uşağı FETÖ teröristleri sahte hesaplarla zaytung, tek adam v.s. söylemleri ile bu ülkeye ihanete devam ediyor. yahudi uşaklığına devam ediyor. bu heyetin ziyaretinde anlaşma içinde türk olup da abd vatandaşlığına geçenler yer almamalı. çocuk tecavüzcülerine yapılanla aynı son olmalı onlara. ve FETÖ teröristlerine asla ve asla acımamalı. kurtuluşumuz o hainlerin son adamı temizleninceye kjadar çanakkale savaşıdır.

  • Onurcan07 Ağustos 2018 05:03

    Papaz mapaz doları 5.40 dan kakaladılar.Yarın borsa artı açılır artık. (al-sat tavsiyesi değildir)

  • alf07 Ağustos 2018 09:24

    baya kakaladilar evet, dolar 5.20 borsada 2 ayda %40 zarrarda millet.

  • KARTALAĞABEYLİ07 Ağustos 2018 01:43

    DÜNE KADAR ÇIKAR İLİŞKİLERİNE DAYALI OLUŞTURDUĞUNUZ SİYASİ EKONOMİ TİÇARİ FİNANS HAVUZUNU REKABETE DAYALI OLUŞTURACAKSINIZ,,VE KONJEKTÖRLERE SAHİP CIKACAKSINIZ