E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeybekci: Turizm için bu yıl ek tedbirlerimiz olacak---

Zeybekci: Turizm için bu yıl ek tedbirlerimiz olacak

Zeybekci: Turizm için bu yıl ek tedbirlerimiz olacak
07 Haziran 2016 - 14:07 borsagundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, turizm sektörüyle ilgili bu sene ilave tedbirlerin alınacağını belirtti.

Bakan Zeybekci, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci ve yönetim kurulu üyelerini Bakanlık toplantı salonunda kabul etti.

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeybekci, Bakanlar Kurulunda Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasına dönük bir değerlendirme yapılıp yapılmadığına ilişkin soru üzerine, "Sayın Başbakanımızın bu konuda herhalde bir düşüncesi var, bu hafta içerisinde bir karar beyan eder." dedi.
Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulunun gündemine ilişkin soruyu yanıtlarken Zeybekci, önceliklerinin üretim, üretime dayalı büyüme, ihracatın büyümeye daha pozitif katkılar verdiği bir süreç olduğunu söyledi.

Turizme ek tedbirler

Olumsuz bir dönem geçiren turizm sektörüne dönük yeni tedbirlerin olup olmayacağına ilişkin de Zeybekci, "Turizmle ilgili bu sene ilave tedbirlerimiz gelecek, şu anda bir çalışmamız var, ilave tedbirlerimiz olacak." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TURİST07 Haziran 2016 14:24

    nedir mesela? 4 milyon rus u nasıl getireceksiniz? yüksek notadan söz söylerken bunların da hesaba katılması gerekiyor, bu ülkede yalnızca AKP seçmenleri yaşamıyor....

  • enayi07 Haziran 2016 14:14

    vatandaştan kesin turizimcileremi vereceksin