E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZafer Biryol, FETÖ'cü futbolcuları tek tek anlattı---

Zafer Biryol, FETÖ'cü futbolcuları tek tek anlattı

Zafer Biryol, FETÖ'cü futbolcuları tek tek anlattı
04 Aralık 2017 - 12:21 borsagundem.com

Eski milli futbolcu Zafer Biryol’un, FETÖ’nün tüm spor yapılanmasını tek tek anlattığı ortaya çıktı. Adli kontrolle serbest kalan Biryol’un, 17-25 Aralık sonrası elebaşının çağrısının ardından Bank Asya’ya 800 bin TL yatırdığı öğrenildi.

Futbolda FETÖ/PDY ilişkisini araştıran İstanbul Organize Suçlar ile Mücadele Şube ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde ByLock kullanıcısı olması ve himmet verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan milli futbolcu Zafer Biryol’un 17-25 Aralık sonrası FETÖ’nün Bank Asya’ya yönelik yaptığı çağrının ardından bankaya 800 bin TL yatırdığı ortaya çıktı.

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre; geçmişte Göztepe, Konyaspor, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Mersin İdman Yurdu formalarını giyen Biryol, FETÖ’nün spor yapılanması içindeki tüm ilişkileri anlattı. Denetimli serbestlikle salıverilen Biryol’un itirafçı olduğu öğrenildi. Biryol’un FETÖ ile ilk temasının, bir arkadaşı kanalıyla 2001-2002 yılında başladığı belirtildi. Sohbet toplantılarını anlatan Biryol spor abilerinin kendileri ile irtibatı kesmediğini de itiraf etti. Biryol’un, kod isimleri ile birlikte bildiği şüphelileri anlattığı öğrenildi. Biryol, ‘spor imamı’nın FETÖ’cü tüm futbolcular üzerinde etkili olduğunu da ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)